Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar siz cidden çıldırmışsınız. Sosyalleştiğiniz başka bir yer yok mu?
Dediğimizden bunu nasıl çıkardınız ki? Demek istediğimiz kendinizi ifade edin de varsa hatamızı düzeltebilelim. Sizin şu mesajınıza yanıt vermek yerine sadece ifade bıraksam nasıl olurdu mesela?

Tamam evet haklısınız ben zaten burayı terk ediyordum yarım kalmıştı eski arkadaşlara tekrardan sevgiler empati dolu iyi sosyaller herkese.

Arkadaşlar siz cidden çıldırmışsınız. Sosyalleştiğiniz başka bir yer yok mu?

Sizin gibi onlarca insan geliyor günde, tartışma ve kavga çıkartmaya çalışan. Hepsiyle böyle uğraşsaydık iş yapamaz hale gelirdik.

İstediğiniz yerde sosyalleşebilirsiniz. Burası yasakçı bir yerse (size göre) kullanmayabilirsiniz.

Kötü bir şey demeye çalışmıyoruz. En basitinden bir konuda 500W PSU isteyen bir sisteme 200W öneren bir arkadaş varsa, ifade bırakıp kaçmak yerine hatayı düzeltmek faydalı olmaz mıydı? Böylelikle herkes bilgi sahibi olurdu ve hata yapılmazdı.

@biiggfjee

Bu kadar güzel, bu kadar yararlı kuralları olan bir forum ne gördüm ne de duydum.
Çok beğendiğim için bu yaştan sonra ilk defa bir sosyal foruma üye oldum, gerçekten keyif veren bir forum, insan kendini evindeymiş gibi hissediyor, evde de kendine göre kurallar vardır o halde evi de terk edelim.

Evet. Çok yerinde bir konu önüne gelen konuya gülücük atan var. Geçen şu konuyu açmıştım adam bu konuya bile gülücük atıyor tuhaf.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…