W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 9 Eylül 2023 #1 Modem arayüzüne girdim tüm ayarları dolaştım ama bir tane bile geçmişe bakabileceğim alan bulamadım. Nasıl bakabilirim bu geçmişe. ZTE adında bir arayüz kullanıyor. Acaba modemim geçmiş tutmayan modellerden olabilir mi?
Modem arayüzüne girdim tüm ayarları dolaştım ama bir tane bile geçmişe bakabileceğim alan bulamadım. Nasıl bakabilirim bu geçmişe. ZTE adında bir arayüz kullanıyor. Acaba modemim geçmiş tutmayan modellerden olabilir mi?
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.533 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 9 Eylül 2023 #11 wishes ruin life dedi: Peki bakmamın bir yolu yok mu? Herhangi bir adli şey yok ama. Genişletmek için tıkla... Hayır sizin bakabileceğiniz bir şey değil. Modem en fazla kullanılan uygulamaları vs gösterebilir. Artı 0 Eksi
wishes ruin life dedi: Peki bakmamın bir yolu yok mu? Herhangi bir adli şey yok ama. Genişletmek için tıkla... Hayır sizin bakabileceğiniz bir şey değil. Modem en fazla kullanılan uygulamaları vs gösterebilir.