Her Monster ısınıyor mu?

Ben Abra A5 v15.8.4 kullanıyorum. Isılarım oyunlarda Max. 89 gördü. Genelde 70-80 arası dolaşıyor. Yani ben bir sorun yaşamadım. Fakat açıkçası benim aldığım dönemde 8150TL'ye aynı özelliklerde başka bir laptop olsaydı kesin onu alırdım. Evet denildiği kadar kötü bir malzeme kalitesi var fakat bana şimdiye kadar bir sorun yaratmadı. İnşallah böyle devam eder.

O kadar para veriyonuz madem bir laptop soğurucu alın.

O kadar para veriyonuz madem bir laptop soğurucu alın.
Hocam gerek duymadım ona. Zaten çok ihtiyacım olmuyor. O dediğim 89 dereceyi de arkadaşımın Steam hesabından oynadığım Cyberpunk 2077 oyununda görmüştüm. Şu anda WOT felan oynuyorum ve 70-75 derece görüyor. Zaten elimde de hissetmediğim için dediğim gibi soğutucuya ihtiyaç duymuyorum.

Kuzenimin babası yeni bir laptop aldı. Amcama danışmışlar, o da Monster'a iyi demiş. Bana danışmadan hemen almışlar :( Abra'nın bir modeli. Hangi modeli olduğunu bilmiyorum. Cihaza haftaya el atma şansım olacak. O zaman hangisi olduğuna bakacağım. Sorum şu her Abra ısınıyor mu? @Dark Lord of the Sith @Radeon RX 5500M.
Abra A5 kullanıyorum 90 derece üstünü görmedim, oyunlarda genel olarak 75-85 arası. Zamanı gelince fanları temizleyip termal macunu yenilediğinizde ısınacağınız sanmıyorum. Kullanan biri olarak söylüyorum soğutması gayet yeterli.
Tabi bu benim kullandığım model için geçerli sizin kullanacağınız model nasıl olur bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı