Çözüldü Her oyuna girişte tekrar DirectX kuruluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tremadra_Rakasu

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,

Dün CS:GO oynarken beni oyundan attı ve oyuna giremedim. Steam üstünden oyun dosyalarını doğruladım ve eksik dosya buldu. Sanırım bu eksik dosya DirectX idi. Sonra tekrar kurdu ve oyun açıldı.

Bugün de GTA V oynamak istedim ama bilin bakalım ne göreyim, GTA V de başlatılamadı. Bu sefer de Epic Games üstünden GTA V dosyalarını doğruladım ve eksik dosya buldu. DirectX'i bir kez daha kurdu ve oyun açıldı. Daha sonra denemek için tekrar CS:GO'ya girmek istedim ve bu sefer de giremedim...

Yani her oyuna girdiğimde Microsoft DirectX'in tekrar kurulması gerekiyor. Diskte bad sector yok, sistemde de virüs yok. (Kesin eminim.) Rica etsem sorunu çözebilir misiniz?

Çözüm
DirectX'i manuel olarak kurmaya çalıştığınızda hata alıyor musunuz?

Oyunun kurulu olduğu konumdaki redist klasörüinü (_CommonRedist, redist, Common gibi isimleri olabilir) sildikten sonra sorunun çözüldüğünü söyleyen üyeler var. Deneyebilirsiniz, kısa süreliğine de olsa çözecektir sorununuzu.
DirectX'i manuel olarak kurmaya çalıştığınızda hata alıyor musunuz?

Oyunun kurulu olduğu konumdaki redist klasörüinü (_CommonRedist, redist, Common gibi isimleri olabilir) sildikten sonra sorunun çözüldüğünü söyleyen üyeler var. Deneyebilirsiniz, kısa süreliğine de olsa çözecektir sorununuzu.
Kurarken herhangi bir hata almıyorum. Ancak oyuna tıklayıp açtığımda tekrardan kuruyor.

Redist klasörünü hem GTA V hem de CS:GO oyunlarının konumlarından mı sileyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı