Her oyunu açacak ekran kartı önerisi

svsbyfndsi

Femtopat
Merhaba,

2021 yılında minimum anlamında en yüksek GPU isteyen oyun hangisi?

Gördüğüm kadarıyla "Microsoft Flight Simulator" 1650 Super gibi ekran kartlarında bile en yüksek ayarlarda oynamak zor çünkü...

Merhaba,

2021 yılında minimum anlamında en yüksek GPU isteyen oyun hangisi?

Gördüğüm kadarıyla "Microsoft Flight Simulator" 1650 Super gibi ekran kartlarında bile en yüksek ayarlarda oynamak zor çünkü...
Flight simulator aslında pek oyun sayılmaz fakat onda düşük FPS de akıcı oluyor.

Cyberpunk 2077 optimizasyon sorunlu olduğu için onu saymıyorum. Benim gönlüm hala RDR2'den yana.

İşlemci kullanımını saçmalatması dışında ekran kartı kısmında optimizasyon sorunu olduğunu düşünmüyorum. RTX 2060 ile 1080P ultra, RTX 3090 ile de Ray Tracing açık şekilde 4K ultra ayarlarda 60 FPS ortalamasıyla oynatıyor. Ben 5500 XT kullanıyorum giriş seviyesi bir kart onda da yüksek ve orta karışık 50-60 FPS alıyorum, RDR2 oynarken de ayarlarım böyle daha ne olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı