ibo4557273 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #11 Regicide dedi: Oynamadığım bir oyun, ilgi biterse oyun da biter. Genişletmek için tıkla... Clash of Clans uzun zamandan beri neredeyse hiç ilgi görmüyor ve kapanmıyorda? Clash of Clans'da bir Supercell oyunu zaten.
Regicide dedi: Oynamadığım bir oyun, ilgi biterse oyun da biter. Genişletmek için tıkla... Clash of Clans uzun zamandan beri neredeyse hiç ilgi görmüyor ve kapanmıyorda? Clash of Clans'da bir Supercell oyunu zaten.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #12 ibo4557273 dedi: Clash of Clans uzun zamandan beri neredeyse hiç ilgi görmüyor ve kapanmıyorda? Clash of Clans'da bir Supercell oyunu zaten. Genişletmek için tıkla... Eğer az bir kitle oynuyorsa o kitle kemik kitledir ve kemik kitle oyuna ciddi paralar gömebilir. Her türlü kar ederler. ibo4557273 dedi: Kaç yıl dayanabilir mesela Brawl Stars. Hocam mesela Brawl Stars kaç yıl dayanabilir? Sonuçta koskoca Supercell arkasında bir sürü şirket var ve bir sürü tanınmış oyunları olan bir şirket. Genişletmek için tıkla... Oyun sonsuza dek süredebilir ancak muhtemelen sıkılırsınız.
ibo4557273 dedi: Clash of Clans uzun zamandan beri neredeyse hiç ilgi görmüyor ve kapanmıyorda? Clash of Clans'da bir Supercell oyunu zaten. Genişletmek için tıkla... Eğer az bir kitle oynuyorsa o kitle kemik kitledir ve kemik kitle oyuna ciddi paralar gömebilir. Her türlü kar ederler. ibo4557273 dedi: Kaç yıl dayanabilir mesela Brawl Stars. Hocam mesela Brawl Stars kaç yıl dayanabilir? Sonuçta koskoca Supercell arkasında bir sürü şirket var ve bir sürü tanınmış oyunları olan bir şirket. Genişletmek için tıkla... Oyun sonsuza dek süredebilir ancak muhtemelen sıkılırsınız.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.755 Makaleler 5 Çözümler 38 17 Ağustos 2024 #13 ibo4557273 dedi: Clash of Clans uzun zamandan beri neredeyse hiç ilgi görmüyor ve kapanmıyorda? Clash of Clans'da bir Supercell oyunu zaten. Genişletmek için tıkla... Eski aktiflik yok ama hala çok büyük kitleli bir oyun ve aşırı para gömülüyor.
ibo4557273 dedi: Clash of Clans uzun zamandan beri neredeyse hiç ilgi görmüyor ve kapanmıyorda? Clash of Clans'da bir Supercell oyunu zaten. Genişletmek için tıkla... Eski aktiflik yok ama hala çok büyük kitleli bir oyun ve aşırı para gömülüyor.
ibo4557273 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #14 GoDd1 dedi: Eski aktiflik yok ama hala çok büyük kitleli bir oyun ve aşırı para gömülüyor. Genişletmek için tıkla... Oynayan çok fazla azaldı ama ne kadar para yatırırlar eski kitle onu bilemem ama. Regicide dedi: Eğer az bir kitle oynuyorsa o kitle kemik kitledir ve kemik kitle oyuna ciddi paralar gömebilir. Her türlü kar ederler. Oyun sonsuza dek süredebilir ancak muhtemelen sıkılırsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun. Regicide dedi: Eğer az bir kitle oynuyorsa o kitle kemik kitledir ve kemik kitle oyuna ciddi paralar gömebilir. Her türlü kar ederler. Oyun sonsuza dek süredebilir ancak muhtemelen sıkılırsınız. Genişletmek için tıkla... Ama şöyle bir durumda var bu kemik kitle belirli bir zaman sonra bitecek ve yeni nesil bu oyun ne ıyy gibi şeyler diyecekler yüksek ihtimal Regicide dedi: Eğer az bir kitle oynuyorsa o kitle kemik kitledir ve kemik kitle oyuna ciddi paralar gömebilir. Her türlü kar ederler. Oyun sonsuza dek süredebilir ancak muhtemelen sıkılırsınız. Genişletmek için tıkla... Yani böyle olaylar zaten olur bu oyunu sonsuz yapmaz mı? Son düzenleme: 17 Ağustos 2024
GoDd1 dedi: Eski aktiflik yok ama hala çok büyük kitleli bir oyun ve aşırı para gömülüyor. Genişletmek için tıkla... Oynayan çok fazla azaldı ama ne kadar para yatırırlar eski kitle onu bilemem ama. Regicide dedi: Eğer az bir kitle oynuyorsa o kitle kemik kitledir ve kemik kitle oyuna ciddi paralar gömebilir. Her türlü kar ederler. Oyun sonsuza dek süredebilir ancak muhtemelen sıkılırsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun. Regicide dedi: Eğer az bir kitle oynuyorsa o kitle kemik kitledir ve kemik kitle oyuna ciddi paralar gömebilir. Her türlü kar ederler. Oyun sonsuza dek süredebilir ancak muhtemelen sıkılırsınız. Genişletmek için tıkla... Ama şöyle bir durumda var bu kemik kitle belirli bir zaman sonra bitecek ve yeni nesil bu oyun ne ıyy gibi şeyler diyecekler yüksek ihtimal Regicide dedi: Eğer az bir kitle oynuyorsa o kitle kemik kitledir ve kemik kitle oyuna ciddi paralar gömebilir. Her türlü kar ederler. Oyun sonsuza dek süredebilir ancak muhtemelen sıkılırsınız. Genişletmek için tıkla... Yani böyle olaylar zaten olur bu oyunu sonsuz yapmaz mı?
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #15 ibo4557273 dedi: Oynayan çok fazla azaldı ama ne kadar para yatırırlar eski kitle onu bilemem ama. Anladım hocam sağ olun. Ama şöyle bir durumda var bu kemik kitle belirli bir zaman sonra bitecek ve yeni nesil bu oyun ne ıyy gibi şeyler diyecekler yüksek ihtimal. Yani böyle olaylar zaten olur bu oyunu sonsuz yapmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yapmaz, geliştirici şirket iflas eder. Bir oyuna bu kadar takmayın hocam
ibo4557273 dedi: Oynayan çok fazla azaldı ama ne kadar para yatırırlar eski kitle onu bilemem ama. Anladım hocam sağ olun. Ama şöyle bir durumda var bu kemik kitle belirli bir zaman sonra bitecek ve yeni nesil bu oyun ne ıyy gibi şeyler diyecekler yüksek ihtimal. Yani böyle olaylar zaten olur bu oyunu sonsuz yapmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yapmaz, geliştirici şirket iflas eder. Bir oyuna bu kadar takmayın hocam
ibo4557273 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #16 Regicide dedi: Yapmaz, geliştirici şirket iflas eder. Bir oyuna bu kadar takmayın hocam Genişletmek için tıkla... Hani oynuyorum ya o oyun kaldırılacaksa oynamanın ne anlamı var gibi düşünceler var içimde Regicide dedi: Yapmaz, geliştirici şirket iflas eder. Bir oyuna bu kadar takmayın hocam sence Brawl Stars düzenlice güncellenirse sonsuza kadar devam edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Regicide dedi: Yapmaz, geliştirici şirket iflas eder. Bir oyuna bu kadar takmayın hocam Genişletmek için tıkla... Hocam sizce Brawl Stars sonsuza kadar devam edebilir mi düzenlice güncellenirse?
Regicide dedi: Yapmaz, geliştirici şirket iflas eder. Bir oyuna bu kadar takmayın hocam Genişletmek için tıkla... Hani oynuyorum ya o oyun kaldırılacaksa oynamanın ne anlamı var gibi düşünceler var içimde Regicide dedi: Yapmaz, geliştirici şirket iflas eder. Bir oyuna bu kadar takmayın hocam sence Brawl Stars düzenlice güncellenirse sonsuza kadar devam edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Regicide dedi: Yapmaz, geliştirici şirket iflas eder. Bir oyuna bu kadar takmayın hocam Genişletmek için tıkla... Hocam sizce Brawl Stars sonsuza kadar devam edebilir mi düzenlice güncellenirse?
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #17 ibo4557273 dedi: Hani oynuyorum ya o oyun kaldırılacaksa oynamanın ne anlamı var gibi düşünceler var içimde. Hocam sizce Brawl Stars sonsuza kadar devam edebilir mi düzenlice güncellenirse? Genişletmek için tıkla... Hocam konu kapansık artık, ben nereden bileyim? Sonsuza dek devam edemez ama dediğin gibi oynanıyorsa uzun süre eder.
ibo4557273 dedi: Hani oynuyorum ya o oyun kaldırılacaksa oynamanın ne anlamı var gibi düşünceler var içimde. Hocam sizce Brawl Stars sonsuza kadar devam edebilir mi düzenlice güncellenirse? Genişletmek için tıkla... Hocam konu kapansık artık, ben nereden bileyim? Sonsuza dek devam edemez ama dediğin gibi oynanıyorsa uzun süre eder.