Her oyunun illaki bir sonu var mıdır?

Clash of Clans uzun zamandan beri neredeyse hiç ilgi görmüyor ve kapanmıyorda? Clash of Clans'da bir Supercell oyunu zaten.

Eğer az bir kitle oynuyorsa o kitle kemik kitledir ve kemik kitle oyuna ciddi paralar gömebilir. Her türlü kar ederler.

Kaç yıl dayanabilir mesela Brawl Stars.

Hocam mesela Brawl Stars kaç yıl dayanabilir? Sonuçta koskoca Supercell arkasında bir sürü şirket var ve bir sürü tanınmış oyunları olan bir şirket.

Oyun sonsuza dek süredebilir ancak muhtemelen sıkılırsınız.

Eski aktiflik yok ama hala çok büyük kitleli bir oyun ve aşırı para gömülüyor.

Oynayan çok fazla azaldı ama ne kadar para yatırırlar eski kitle onu bilemem ama.

Eğer az bir kitle oynuyorsa o kitle kemik kitledir ve kemik kitle oyuna ciddi paralar gömebilir. Her türlü kar ederler.

Anladım hocam sağ olun.

Ama şöyle bir durumda var bu kemik kitle belirli bir zaman sonra bitecek ve yeni nesil bu oyun ne ıyy gibi şeyler diyecekler yüksek ihtimal

Yani böyle olaylar zaten olur bu oyunu sonsuz yapmaz mı?

Son düzenleme:
Oynayan çok fazla azaldı ama ne kadar para yatırırlar eski kitle onu bilemem ama.

Anladım hocam sağ olun.

Ama şöyle bir durumda var bu kemik kitle belirli bir zaman sonra bitecek ve yeni nesil bu oyun ne ıyy gibi şeyler diyecekler yüksek ihtimal.

Yani böyle olaylar zaten olur bu oyunu sonsuz yapmaz mı?

Yapmaz, geliştirici şirket iflas eder. Bir oyuna bu kadar takmayın hocam :D

Hani oynuyorum ya o oyun kaldırılacaksa oynamanın ne anlamı var gibi düşünceler var içimde

Yapmaz, geliştirici şirket iflas eder. Bir oyuna bu kadar takmayın hocam :Dsence Brawl Stars düzenlice güncellenirse sonsuza kadar devam edebilir mi?

Hocam sizce Brawl Stars sonsuza kadar devam edebilir mi düzenlice güncellenirse?

Hani oynuyorum ya o oyun kaldırılacaksa oynamanın ne anlamı var gibi düşünceler var içimde.

Hocam sizce Brawl Stars sonsuza kadar devam edebilir mi düzenlice güncellenirse?

Hocam konu kapansık artık, ben nereden bileyim?
Sonsuza dek devam edemez ama dediğin gibi oynanıyorsa uzun süre eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı