- Makaleler
- 5
Ya da belki canı zaten istemiyordu babasını bahane ediyor!
Hayır kendim şahit oldumYa da belki canı zaten istemiyordu babasını bahane ediyor!
Sonuç?Bir dostum duruk yere beni her yerden engelledi, bana yardımcı olabilecek var mı?
Yeni numaradan arayınca sesimi duyduğu gibi engelliyorSMS atmayı deneyim farklı bir numaradan deneyin discordsa yeni hesap açıp girin.
Hayır kendim şahit oldum.
Hayır kendim şahit oldum.
Aslında engellemeden önce bir kere daha konuşmuştuk veda gibi işte demişti ki senle sonradan konuşuruz dedi sonra onu ikna ettim ve haftada 1 gün konuşmaya anlaştık ama o günden sonra babası öğrenmiş olmalı ki bidaha beni engelledi evine gitmem uygun olur mu?Boş ver, değer verse durumu biliyorsun bundan sonra yazamayacağım hatta engellemem gerek diye önce mesaj vs. atardı. Demek ki pek umurunda değilsin.
Aslında engellemeden önce bir kere daha konuşmuştuk veda gibi işte demişti ki senle sonradan konuşuruz dedi sonra onu ikna ettim ve haftada 1 gün konuşmaya anlaştık ama o günden sonra babası öğrenmiş olmalı ki bir daha beni engelledi evine gitmem uygun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.