Her şey dahil 55 bin TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
55.000

nuridemirag

Hectopat
Herkese öncelikle merhaba.
PC sistemi toplamak istiyorum. Her şey dahil 55K'yı aşmayacak şayet taksitlendirme seçeneği olursa 65'e çıkabilirim. Ekran olarak 2K ekran düşünüyorum.

X2
Gösterdiğim şekilde özelleştirirsen toplam fiyat: 40,900 TL
Genel toplam: 49,800 TL
Geriye 5200 TL kalıyor, ekipman konusunda pek bilgim olmadığı için anca kendi sevdiğim ekipmanları önerebilirim onları da sen beğenmeyebilirsin.
Daha iyi bir öneri gelebilir o yüzden biraz bekle.

Herkese öncelikle merhaba.
PC sistemi toplamak istiyorum. Her şey dahil 55K'yı aşmayacak şayet taksitlendirme seçeneği olursa 65'e çıkabilirim. Ekran olarak 2K ekran düşünüyorum.
Merhaba, bu yazacağım yasak mı bilemiyorum ama 2k 144hz monitör ve 4070'li sistemimi(3 aylık fatura garanti kutu hepsi var) 45'e vereceğim, eğer İstanbul'daysanız görüşebiliriz. Sistemi şuan yapmaya kalktığınızda 55 falan yapıyor.

X2
Gösterdiğim şekilde özelleştirirsen toplam fiyat: 40,900 TL
Genel toplam: 49,800 TL
Geriye 5200 TL kalıyor, ekipman konusunda pek bilgim olmadığı için anca kendi sevdiğim ekipmanları önerebilirim onları da sen beğenmeyebilirsin.
Daha iyi bir öneri gelebilir o yüzden biraz bekle.
Çok teşekkür ederim beklemedeyiz yeni bir sistem önermezlerse buna doğru gideceğim.

Merhaba, bu yazacağım yasak mı bilemiyorum ama 2k 144hz monitör ve 4070'li sistemimi(3 aylık fatura garanti kutu hepsi var) 45'e vereceğim, eğer İstanbul'daysanız görüşebiliriz. Sistemi şuan yapmaya kalktığınızda 55 falan yapıyor.
Merhaba sistemine baktımda hocam ben sıfır almayı düşünüyorum. Anca 35e filan bırakacaksın ki bi değerlendireyim.

Son düzenleme:
55'e toplanan 3 aylık sistemi 45'e satma sebebin nedir? Parçaları ve monitörü detaylıca yazar mısın? Benimde 4070 sistemim var ama 40'a bile asla satmam.

Dual sisteme şunları eklersen:
Toplam fiyat 44.773 TL ediyor.
Bu benim 1. önerim. Sonradan SSD ve Ram değişimi yaparım diyorsan
Bu sistemi önerebilirim. Fiyat:44.809 TL
Veya ben Nvidia GPU istiyorum ve 4070S iyi gider diyorsan:
Fiyat 44.499 TL sonradan sadece SSD ve kule tipi soğutucu eklesen yeter.

Son düzenleme:
55'e toplanan 3 aylık sistemi 45'e satma sebebin nedir? Parçaları ve monitörü detaylıca yazar mısın? Benimde 4070 sistemim var ama 40'a bile asla satmam.

Dual sisteme şunları eklersen:
Toplam fiyat 44.773 TL ediyor.
Bu benim 1. önerim. Sonradan SSD ve Ram değişimi yaparım diyorsan
Bu sistemi önerebilirim. Fiyat:44.809 TL
Veya ben Nvidia GPU istiyorum ve 4070S iyi gider diyorsan:
Fiyat 44.499 TL sonradan sadece SSD ve kule tipi soğutucu eklesen yeter.
Ben 10 yıldır PC kullanmıyordum nostaljik duygularla aldım ama benden geçmiş diye satmak istiyorum daha doğrusu satamıyorum. Baya ölücü millet maalesef🙂
Sistemimi kaça satmam gerektiğiyle ilgili konu açmıştım sabah, profilimden görebiliyorsanız bakabilirsiniz. Yorumlara da bakın😄

Çok teşekkür ederim beklemedeyiz yeni bir sistem önermezlerse buna doğru gideceğim.

Merhaba sistemine baktımda hocam ben sıfır almayı düşünüyorum. Anca 35e filan bırakacaksın ki bi değerlendireyim.
İstanbul'da mısınız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı