55'e toplanan 3 aylık sistemi 45'e satma sebebin nedir? Parçaları ve monitörü detaylıca yazar mısın? Benimde 4070 sistemim var ama 40'a bile asla satmam.
Dual sisteme şunları eklersen:
AMD Ryzen™ 7000 Serisi masaüstü işlemciler ve AMD Socket AM5 anakartlarla rekabet avantajı kazanın.
www.gaming.gen.tr
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.
www.gaming.gen.tr
AMD B650 Micro-ATX anakart, DDR5, PCIe 5.0 M.2, 2.5Gb Ethernet, HDMI™, VGA, arka panel USB 3.2 Gen 2, ön panel USB 3.2 Gen 1 Type-C®
www.gaming.gen.tr
Çok çekirdekli çağda, DDR5 DRAM’in benzeri görülmemiş işlem hızı, üst düzey CPU’nuzun verileri kolaylıkla hızlı bir şekilde almasını sağlar.
www.gaming.gen.tr
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4×4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND’ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik oluşturma gibi…
www.gaming.gen.tr
Günümüzde daha yüksek soğutma talebine uyum sağlamak için ağ tasarımlı panel ile optimize edilmiş hava akışı.
www.gaming.gen.tr
Toplam fiyat 44.773 TL ediyor.
Bu benim 1. önerim. Sonradan SSD ve Ram değişimi yaparım diyorsan
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Bu sistemi önerebilirim. Fiyat:44.809 TL
Veya ben Nvidia GPU istiyorum ve 4070S iyi gider diyorsan:
CHERRY-SON Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 SUPER 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Fiyat 44.499 TL sonradan sadece SSD ve kule tipi soğutucu eklesen yeter.