Her şey tekrardan ucuz olur mu?

Şu gelirse şu olur şu gelirse bu olur demeyi bırakıp yeni başkanlar denemezsek çok değil 6-7 yıl içinde ülkede Türklerden çok yabancılar yaşayacak. Bomboş bir şekilde oturup o gelirse bu olacak şu olacak demeyi bırakın da artık insanları denemeye başlayın arkadaşlar. Şu an tayyibin yerine çöp bidonu koysalar daha iyi yönetecek o kadar kötü durumdayız. Ayrıca her şeyin tekrar ucuz olması için ekonomiden iyi anlayan bir bakan ve herkesle inatlaşmayan bir başkan lazım ki maksimum 10-15 sene içerisinde toplanabilsin ülke. Ama gidipte ülkeyi o adam topladı diyip yine 20 yıl aynı adamı tutarsanız başımızda yine sonumuz aynı olur. Gerçi hala daha başörtüsüydü Atatürktü falan diye tartışan milletten ne olacağını bekliyorsak.

Sonra ülke afganlılara suriyelilere mi kalsın boş konuşma bu ülke zor kazanılmadı zor kolay kaybedilmeyecek.
Ülkede şu an devletin gözünde bir mülteci kadar değer görüyor musun? Onlara tanınan haklar sen yani kendi ülkenin vatandaşına bile verilmiyor. Bu millete müstehak bunlar. Ülkenin genci bile ne ile uğraştığının farkında değil. Yaşlısı desen çay, su kuyruğunda. Hiç oturup Hollanda, Almanya, Belçika gibi ülkelerdeki insanların yaşamlarına hayat tarzlarına baktın mı? Daha ne kötü günler bekliyor bizi bilmiyorsun. Son olarak Hüseyin Nihal Atsız'ın bu sözünü bırakmak istiyorum. Bu ülke için yazılmış en doğru söz...

"Bu ülke delilerle , gerizekalılarla, ruh hastalarıyla doludur."
Hüseyin Nihal Atsız

Ülkede şu an devletin gözünde bir mülteci kadar değer görüyor musun? Onlara tanınan haklar sen yani kendi ülkenin vatandaşına bile verilmiyor. Bu millete müstahak bunlar. Ülkenin genci bile ne ile uğraştığının farkında değil. Yaşlısı desen çay, su kuyruğunda. Hiç oturup Hollanda, Almanya, Belçika gibi ülkelerdeki insanların yaşamlarına hayat tarzlarına baktın mı? Daha ne kötü günler bekliyor bizi bilmiyorsun. Son olarak Hüseyin nihal atsız'ın bu sözünü bırakmak istiyorum. Bu ülke için yazılmış en doğru söz...

"Bu ülke delilerle, gerizekalılarla, ruh hastalarıyla doludur."
Hüseyin nihal atsız.

Her şeyin farkındayım bilmiyorum mu sanıyosun o kadar farkındayım ki aptal yöneticiler yüzünden insanlar evine ekmek götüremiyor.

Ülkemiz başka ülkelere cami ve yardım etmeyi bırakır, üretim sistemini destekler, israftan kaçınırsa, gerçekten bu ülkede doğruyu yazan da hapse tıkanılmazsa evet düzeliriz. Ekonominin yanı sıra bu ülkede değiştirilecek ve değişmesi gereken çok fazla seçenek var. Eğitim sistemi, boş ve halkı sömüren vergiler, mülteciler ve sınırlarımız, çiftçilerimiz, işsizlik. Aslında ucuza ve yüksek hızları alabileceğimiz interneti tekelleşme yüzünden alamayışımız ve diğer şeyler.

Dışarıdan tahıl ve yiyecek ithal etmek yerine ülkemizde bize yetecek kadar üretme ve satma seçeneği gibi. Argeye yatırım yapılıp dünyaya satabilecek teknoloji çıkartacak zekaya sahip insanlarla dolu bu ülke fakat devletten ve halktan destek görmüyorlar. Halkın destek verebilmesi için ilk önce projenin sağlamlığı olması gerekmekte devletin sahip olduğu kaynakla ve ortak olmasıyla bu projeler gerçeğe dönüştürebilir.

Doğu Akdeniz meselesi de var hakkımıza çökmüş ülkeler var ve ülkecek sahtekar medya yüzünden çoğunluk bilmiyor ve umursamıyorlar bile. Oradan çıkacak gaz Türkiye'ye 2600 yılına kadar yetecek miktardaymış düşünebiliyor musunuz? Türkiye gidip de en başından Yunanistan'a adalara yaşam alanı yapmasına engel olsaydı bugün o gazı çıkartacak ülkeden 1 tanesi de Türkiye olurdu Yunanistan değil...

Bu ülkeden umudunu kesmiş kişiler gelecek görmeyen kişilerdir, şu anki mevcut partiyle böyle bir geleceğimiz zaten yok fakat sonraki partiler belki de yöneticiler için halen şansımız olabilir. Çoğunluğun onayını ve başarısını takdir ettiği Mansur Yavaş gibi bir lider ile ileriye gidebileceğimize inanıyorum. Şayet ki aday olarak kendisi çıkmaz yada çıkarmazlarsa da (böyle bir şey maalesef ki mümkün...) Zafer partisini desteklemeyi düşünüyorum. Yaptığı açıklamaları dinlediğim, anladığım kadarıyla da hakkıyla yönetebileceği düşüncesi içerisindeyim fakat kendisi parti içerisinde bile aday olacağı maalesef ki belli değil. Bakalım bekleyip göreceğiz, ülkemiz daha da yaşanılmaz bir hal alırsa çoğunluğun yaptığı gibi de maalesef ki daha iyi yaşam şartları için terk etmek zorunda kalacağız yada mecburi olarak kalmak ve kendimizi savaşmak durumunda bulacağız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı