Her şeyden sıkıldım

PatatesliSucuk

Decapat
Birçok kişinin bu durumda olduğunu biliyorum veya değil neyse işte. Hayattan sıkıldım. İntihar etsen edemiyorsun hiçbir şey zevk vermiyor. Sabahtan akşama kadar bilgisayar başındayım ve hiçbir şey yapmıyorum. Video izleyip şarkı dinliyorum genelde arada bir oyunlara giriyorum 10 dakika olmadan kapatıyorum. Okul stresi derken okulda yaşadığım olaylar derken iyice sıkıldım artık hiçbir şey yapasım yok. Aslında yapmak istiyorum ama hiçbir şey zevk vermiyor. Yaklaşık 3 yıldır bu haldeyim ve şu an cidden zaman geçmiyor çok canım acıyor. Ciddiyim kafam yerinde deli değilim ama sanki beni hiçbir şey kurtaramayacakmış gibi. Tavsiyeleriniz yorumlarınız varsa yazabilirsiniz.

Hocam bende bir dönem bu durumdaydım. Yazılımla tanıştıktan sonra düzeldi. Sizde size iyi gelecek şeyler bulursanız kurtulacağınıza inanıyorum. Boşta durmak insani kemirir ruh sağlığını bozar. Dininizi bilmiyorum ama namaz kılmakta yararlı olabilir.

Liseden 2020 senesinde mezun oldum ve 3 sene sonra ben ne yapıyorum dedim kendime. O kadar çok bir şey yapmıyordum ki ve en kötüsü ise bu yaptığım şeyin bana iyi gelmediğini biliyordum.

Sana tavsiyem önce gün içerisinde ne yaptığını yaz ve bi bak hangisi seni kötü etkiliyor, hangisi senin zamanını gereksiz harcamana neden oluyor ? Ve hayatını nasıl daha verimli yapabilirsiniz diye düşün

Benim hayatımı iyi yapabilmek adına 16 tane madde yazmıştım.

Gelecek kaygısı mı yaşıyorsunuz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…