Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #21 Komik ya, adam birde "hala üşeniyorum" yazıyor...
Onur Haha Atan Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #22 Odyofil dedi: Komik ya, adam birde "hala üşeniyorum" yazıyor... Genişletmek için tıkla... Valla öyle.
Odyofil dedi: Komik ya, adam birde "hala üşeniyorum" yazıyor... Genişletmek için tıkla... Valla öyle.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #23 Onur Haha Atan dedi: Valla öyle. Genişletmek için tıkla... Dostum sen tam olarak üşenmiyorsun bence, ben senin anlattığın gibi üşensem bu konuya bu kadar cevap yazmazdım. ÜŞENİRDİM!.
Onur Haha Atan dedi: Valla öyle. Genişletmek için tıkla... Dostum sen tam olarak üşenmiyorsun bence, ben senin anlattığın gibi üşensem bu konuya bu kadar cevap yazmazdım. ÜŞENİRDİM!.
luci666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2.035 Çözümler 14 30 Aralık 2019 #24 Bir takım şeyleri üşenerek ve yavaş yapmak, fizyolojik açıdan olumsuz sonuçlar doğurabilir. İlerde erken boşanma problemleriyle karşılaşırsınız, en azından bir takım olayların hakkını verin, üşenmeyin.
Bir takım şeyleri üşenerek ve yavaş yapmak, fizyolojik açıdan olumsuz sonuçlar doğurabilir. İlerde erken boşanma problemleriyle karşılaşırsınız, en azından bir takım olayların hakkını verin, üşenmeyin.