Her şeyin aynı olmasından yorulmak

Yer
Antalya Konyaaltı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 2600X
Her şey aynı abi hayatım aynı yediğim şeylerde ancak pilav veya makarna oluyor. Daha demin evin her şeyinin aynı olmasından yoruldum. Yemekten sonra yediğim çikolata bile aynı. Oynadığım oyunlar aynı (PC donanımlarım istediğim oyunu kaldırmıyor diye oynuyorum aynı oyunu) aynı arkadaş ortamı aynı aile ortamı her şeyin aynı olmasından yoruldum. Ne yapmalıyım?

İşe giremiyorum 18 yaşından küçüğüm aileme sordum 16 yaşında girebilirsin dediler oda babamın yanında. Aktivite ise hangi tür aktivite yapabilirmki?

En basitinden eğer bir spor dalına ilgin varsa örneğin basketbol akşamları 45 dakika gidip basketbol oynayabilirsin hem sağlığına da yararlı.

işe giremiyorum 18 yaşından küçüğüm aileme sordum 16 yaşında girebilirsin dediler oda babamın yanında. aktivite ise hangi tür aktivite yapabilirmki?
Yaş kaç senin?

Kick boks, muay thai eğitimi veren mekanlara yönelebilirsin en basitinden.

İstersen babana sor dönem sonu tatilinde babanın yanında çalışmak için, iş zor mudur değil midir bilemem, o yorum senin.

Benim tavsiyen bilgisayar ve telefon bağımlılığını kenara atıp sosyalleşmen olur, bilgisayar-telefon-kötü haberler-sosyalleşmemek falan beyni kötü etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…