Her sitenin bluTV hediye etmesi

Wopsle

Hectopat
Daha fazla  
Sizde fark etmişsinizdir. İlk başta hepsiburada preminum ile aylık 15₺ gibi bir rakama üye olunabiliyordu. Şuan fiyatı ne kadar bilmiyorum. Bir sıra kullanmıştım. Sonra Vodafone Yanımda Premium çıktı. Onunda özellikleri arasında bluTV üyeliği. İşin en garip yanı ise dün internette gezinirden, şuan adını hatırlayamadığım bir haber sitesinde, karşıma çıkak pop-up bildiriminde bize yıllık ..₺ abone olarak reklamsız deneyim vs. ve BluTV üyeliği elde edebilirsiniz diyordu. Son gördüğüm sitede artık durdum ve düşünmeye başladım. Daha önce "The last of us" izlerken kullandım sadece. Az önce baktım. Üyelik tarifesi ise şu şekilde ;
Eki Görüntüle 2097477
Mantık kuralım. (0,9/0,99 vb. sayıları yuvarlayarak hesaba katacağım ki kolay anlaşılsın.)

-
1706279913915.png

-
---
-Hepsiburada Premium Güncel fiyatı : Aylık 30₺
-Vodafone Yanımda Premium Güncel Fiyatı : Aylık 30₺
-BluTV aylık ücreti ise 140₺
---
140/30 dersek aşağı yukarı 4.5 kat daha uyguna geliyor bu üyelikler sayesinde. (O gazeteyi bulamadım maalesef onu karşılaştıramıyorum.)
Bu üyelik paketlerinde ekstra özellikler olduğunu ve bunlarında bir maliyet kolu olduğunu düşünürsek üyelik ücreti olan 30₺'nin tamamı bluTV'ye gidemez.

Vodafone Yanımda Premium

-Vodafone 10gb+50tl indirim kodu veriyor. (Bu kod 500₺ ve üzeri alışverişlerde geçerli olduğundan bunu hesaba katmasak pek sorun olacağını sanmıyorum. Gb üzerinden devam edelim.)
-Kendileri 10gb internetin 130₺ değerinde olduğunu yazmış.
Yani 10gb internetin Vodafone'a olan maliyeti + BluTV üyeliği için ödenen bedelin 30₺ olması lazım.

Hepsiburada Premium

-Maliyetleri arasında anlık kampanyaları eklemek mantıklı gelmediği için bunu hesaba katmak istemiyorum. Çünkü Bazen işe yarar kampanyalar oluyor bazı aylar ise boş geçiyor.
-Ücretsiz kargo. (Kullanıcıya maliyeti kendi sitelerinde 45₺ olarak geçiyor. Bunun onlara maliyetini 20₺ olarak alalım.)
-Hediye para kazandırma programı.
(Başka hesaba katacak bişey bulamadım şu anlık. 😀)
Burada da kargo maliyetleri + Para kazandırma programı + BluTV üyeliği için bedelin 30₺ olması lazım.

Biliyorum fazla uzattım fakat sormak istiyorum. BluTV neden başka aracılar ile uğraşıp servisini bu kadar ucuza satıyor? Tabi ki kimse BluTV'ye 140₺ ödemez. Fakat hb premium gibi servisler ile 4-5 kat daha ucuza alabiliyorsak BluTV servisini uygun fiyata paylaştığı için. Madem durum böyleyken neden kendisi 20₺ gibi bir fiyata verip alıcılarla uğraşmadan direkt sıcak para almıyor? İyi forumlar şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı