Her soru 5 puanken 64 almak

Hocam 3 yanlış 1 doğruyu götürür. Her boş yaklaşık 0.33 puan götürdüğünde 64 puan alma ihtimaliniz var. Yani düz hesaptan hesaplamamanız gerekir.

İsminizi falan yanlış mı yazdınız? O nasıl oldu yahu .
Hocam ben 9.sinifim 9 sene matematik gördüm , Babam matematik öğretmeni bu yüzden 2 kat gördüm ve öyle bir şey mümkün değil, eğer ben mal değilsem.
Ben de anlamış değilim. Üstelik 1 değil 2 sınavdan 64 almış gözüküyorum. Sadece ben değil aynı sınıftan olduğum başka kişiler de bu notu almış lakin kimse sorgulamadı.

Boş bırakmak puan götürmüyor ki. Sınav açık uçlumuydu?
Hocam 3 yanlış 1 doğruyu götürür. Her boş yaklaşık 0.33 puan götürdüğünde 64 puan alma ihtimaliniz var. Yani düz hesaptan hesaplamamanız gerekir.
Gidiş yolu veya çözüm doğru şık yanlış ya da tam tersi olabilir.
Gazetecilik bölümü öğrencisiyim. Dolayısıyla sadece sözel ve şıklı sorular yapıyoruz.

3 yanlış 1 doğru olayı tabii mümkün lakin o durumlarda sınav bilgilendirmesi yapılıyor diye biliyorum. Yani sınav içi-dışı bir bilgilendirme olmadan direkt olarak böyle bir duruma sokmayacaklarını düşünüyorum. Ayrıca hiçbir sınavda da henüz boş bırakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…