Hocam ben 9.sinifim 9 sene matematik gördüm , Babam matematik öğretmeni bu yüzden 2 kat gördüm ve öyle bir şey mümkün değil, eğer ben mal değilsem.Üniversite öğrencisiyim. 25 soru için 25 dakika sınav olduğumuz ve her sorunun 5 puan olduğu sınavlardan nasıl 64 notunu almış olabiliyoruz?
Üniversite öğrencisiyim. 25 soru için 25 dakika sınav olduğumuz ve her sorunun 5 puan olduğu sınavlardan nasıl 64 notunu almış olabiliyoruz?
İsminizi falan yanlış mı yazdınız? O nasıl oldu yahu.
Ben de anlamış değilim. Üstelik 1 değil 2 sınavdan 64 almış gözüküyorum. Sadece ben değil aynı sınıftan olduğum başka kişiler de bu notu almış lakin kimse sorgulamadı.Hocam ben 9.sinifim 9 sene matematik gördüm , Babam matematik öğretmeni bu yüzden 2 kat gördüm ve öyle bir şey mümkün değil, eğer ben mal değilsem.
Boş bırakmak puan götürmüyor ki. Sınav açık uçlumuydu?Hocam 3 yanlış 1 doğruyu götürür. Her boş yaklaşık 0.33 puan götürdüğünde 64 puan alma ihtimaliniz var. Yani düz hesaptan hesaplamamanız gerekir.
Boş bırakmak puan götürmüyor ki. Sınav açık uçlumuydu?
Hocam 3 yanlış 1 doğruyu götürür. Her boş yaklaşık 0.33 puan götürdüğünde 64 puan alma ihtimaliniz var. Yani düz hesaptan hesaplamamanız gerekir.
Gazetecilik bölümü öğrencisiyim. Dolayısıyla sadece sözel ve şıklı sorular yapıyoruz.Gidiş yolu veya çözüm doğru şık yanlış ya da tam tersi olabilir.
Sınavlarınız 125 üzerinden mi değerlendiriliyor? 4 puandan hesaplanmış olabilir mi? 9 yanlışınız olduğu takdirde 64 almış olabilirsinizÜniversite öğrencisiyim. 25 soru için 25 dakika sınav olduğumuz ve her sorunun 5 puan olduğu sınavlardan nasıl 64 notunu almış olabiliyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.