Her tarayıcıda sorun yaşıyorum

EnglandPrince

Megapat
Merhaba hangi tarayıcıyı denediysem sorun yaşıyorum. Bu sorunlar sadece bende mi var?
Chrome sorunum:
Merhaba. Chromium tabanlı bütün tarayıcılarda bu sorunu yaşıyorum. Sorun şu mesela YouTube, Twitch gibi sitelerde video, canlı yayın izlerken yan sekmeye geçip videonun olduğu sekmeye geri gelince ses devam ediyor görüntü 2-3 saniye braktığım yerde takılı kalıp devam ediyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı?

Opera sorunum:
Opera Sorun

Firefox sorunum:
Netflix sitesine girdiğim anda bilgisayar kilitleniyor, reset atmadan bilgisayarı kullanamıyorum.

Sorunlarım böyle, bu sorunlara çözümü olan var mı acaba?

İlk olarak Opera tarayıcısını; simge durumuna küçültüp tekrar açtığınızda, yaşanan yükleme gecikmesi Opera tarayıcısından kaynaklanıyor. Bunu kendim denedim. Kendi kullandığım Brave tarayıcısın da, görsel bir gecikme yaşanmıyor.

Ses sorunu için ise, tüm eklentileri devre dışı bırakıp test edin. Belki bir uzantı sorun yaratıyor olabilir.
Mesela Twitch yayınlarını izlerken, sayfayı yenilediğim de çıkan reklam, reklam engelleyici uzantıdan kaynaklı hafif bir saniyelik gecikmeye neden olabiliyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı