Wax kullanılırken önce fön çekilir, fön de temiz saça çekilir.Haftada en az 2 kere yıkanıyorum ve fazla yağlanan bir saçım yok genelde saçım fazla yağlı ve pis kalmıyor her Wax kullanmadan önce yıkanmam gerekir mi? Yoksa saçım yağlı ve pis olmasa yeter mi?
Fön çekmiyorsanız da temiz saça kullanmalısınız.Haftada en az 2 kere yıkanıyorum ve fazla yağlanan bir saçım yok genelde saçım fazla yağlı ve pis kalmıyor her Wax kullanmadan önce yıkanmam gerekir mi? Yoksa saçım yağlı ve pis olmasa yeter mi?
İlla o an yıkamasanız da olur ama temiz olmalı.Wax kullanılırken önce fön çekilir, fön de temiz saça çekilir.
Fön çekmiyorsanız da temiz saça kullanmalısınız.
Hocam fönlü saç ne alaka ben kıvırcık yapmak için kullanıyorum?Evet gerekir, wax temiz ve fönlü saça sürülür.
Wax kullandığınız günün akşamında ise mutlaka saç yıkanmalıdır veya duş alınmalıdır.
Wax'ın o şekilde kullanıldığını hiç duymadım hocam.Hocam fönlü saç ne alaka ben kıvırcık yapmak için kullanıyorum?
Anladım. Ben kullanıyorum hocam zararını görmedim biraz daha sert oluyor ben seviyorum.Wax'ın o şekilde kullanıldığını hiç duymadım hocam.
Benim bildiğim saç yıkanır, fön makinesiyle bir yandan kurutulurken bir yandan fırçayla şekil verilir. Sonra o şekle uygun olarak wax yedirilir. Sabitlensin isteniyorsa da sprey sıkılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.