Her yerde kullanabileceğim bir nickname nasıl oluştururum?

Kerm_e

Hectopat
Nick arıyorum. Fikir verin. Site de olur adının ilk 2 babanın adının son 3 harfi gibi tavsiyelerde olur.

Söylenmesi kolay olmalı kesinlikle. Anlamlı felan olması gerektiğini düşünmüyorum.

Endoplazmik Retugulum

Ya da MythBoy99

Hocam sizi tanitmali.
Mesela ben sahinlere ilgi duydugum icin her nick adimda "kartal" ya da "falcon" kelimelerini kullaniyorum.

Vallahi kaç günden beri arıyorum. Bu Youtuberlar nasıl buluyor anlamadım.
Vallaha bende bilmiyorum ama genellikle fak ettiğim bir şey var 2 ve 3 heceli isimler anlamsız kelimlere olsa bile söylenmesi kolay ve hoş geliyor 2 hece bul birleştir mesela.

Hocam sizi tanitmali.
Mesela ben sahinlere ilgi duydugum icin her nick adimda "kartal" ya da "falcon" kelimelerini kullaniyorum.
Bende bilgisayarlara ilgi duyuyorum. O yüzden bulamadım. BabaProBilgisayarcıCCC diyor arkadaşlarım dalga geçmek için.

MythPegasus
Hangi hayvana ilginiz var?
Bende bilgisayarlara ilgi duyuyorum. O yüzden bulamadım. BabaProBilgisayarcıCCC diyor arkadaşlarım dalga geçmek için.
Veya hangi mistik hayvana?

Ben her yerde pandaemir31 yapıyorum. Çok komik görünüyor ama benim için çok özel bir anlamı var, seninki de öyle olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…