Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 9 Şubat 2022 #1 Nick arıyorum. Fikir verin. Site de olur adının ilk 2 babanın adının son 3 harfi gibi tavsiyelerde olur.
Nick arıyorum. Fikir verin. Site de olur adının ilk 2 babanın adının son 3 harfi gibi tavsiyelerde olur.
Lickerr Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #2 Söylenmesi kolay olmalı kesinlikle. Anlamlı felan olması gerektiğini düşünmüyorum.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2022 #3 Endoplazmik Retugulum Ya da MythBoy99
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 9 Şubat 2022 #4 Lickerr dedi: Söylenmesi kolay olmalı kesinlikle. Anlamlı felan olması gerektiğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi kaç günden beri arıyorum. Bu Youtuberlar nasıl buluyor anlamadım.
Lickerr dedi: Söylenmesi kolay olmalı kesinlikle. Anlamlı felan olması gerektiğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi kaç günden beri arıyorum. Bu Youtuberlar nasıl buluyor anlamadım.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2022 #5 Hocam sizi tanitmali. Mesela ben sahinlere ilgi duydugum icin her nick adimda "kartal" ya da "falcon" kelimelerini kullaniyorum.
Hocam sizi tanitmali. Mesela ben sahinlere ilgi duydugum icin her nick adimda "kartal" ya da "falcon" kelimelerini kullaniyorum.
Lickerr Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #6 Kerm_e dedi: Vallahi kaç günden beri arıyorum. Bu Youtuberlar nasıl buluyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Vallaha bende bilmiyorum ama genellikle fak ettiğim bir şey var 2 ve 3 heceli isimler anlamsız kelimlere olsa bile söylenmesi kolay ve hoş geliyor 2 hece bul birleştir mesela.
Kerm_e dedi: Vallahi kaç günden beri arıyorum. Bu Youtuberlar nasıl buluyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Vallaha bende bilmiyorum ama genellikle fak ettiğim bir şey var 2 ve 3 heceli isimler anlamsız kelimlere olsa bile söylenmesi kolay ve hoş geliyor 2 hece bul birleştir mesela.
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 9 Şubat 2022 #7 499337 dedi: Hocam sizi tanitmali. Mesela ben sahinlere ilgi duydugum icin her nick adimda "kartal" ya da "falcon" kelimelerini kullaniyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bilgisayarlara ilgi duyuyorum. O yüzden bulamadım. BabaProBilgisayarcıCCC diyor arkadaşlarım dalga geçmek için.
499337 dedi: Hocam sizi tanitmali. Mesela ben sahinlere ilgi duydugum icin her nick adimda "kartal" ya da "falcon" kelimelerini kullaniyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bilgisayarlara ilgi duyuyorum. O yüzden bulamadım. BabaProBilgisayarcıCCC diyor arkadaşlarım dalga geçmek için.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2022 #8 MythPegasus Hangi hayvana ilginiz var? Kerm_e dedi: Bende bilgisayarlara ilgi duyuyorum. O yüzden bulamadım. BabaProBilgisayarcıCCC diyor arkadaşlarım dalga geçmek için. Genişletmek için tıkla... Kerm_e dedi: Bende bilgisayarlara ilgi duyuyorum. O yüzden bulamadım. BabaProBilgisayarcıCCC diyor arkadaşlarım dalga geçmek için. Genişletmek için tıkla... Veya hangi mistik hayvana?
MythPegasus Hangi hayvana ilginiz var? Kerm_e dedi: Bende bilgisayarlara ilgi duyuyorum. O yüzden bulamadım. BabaProBilgisayarcıCCC diyor arkadaşlarım dalga geçmek için. Genişletmek için tıkla... Kerm_e dedi: Bende bilgisayarlara ilgi duyuyorum. O yüzden bulamadım. BabaProBilgisayarcıCCC diyor arkadaşlarım dalga geçmek için. Genişletmek için tıkla... Veya hangi mistik hayvana?
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 9 Şubat 2022 #9 499337 dedi: MythPegasus Hangi hayvana ilginiz var? Veya hangi mistik hayvana? Genişletmek için tıkla... Bir hayvana ilgi duymuyorum nedense.
499337 dedi: MythPegasus Hangi hayvana ilginiz var? Veya hangi mistik hayvana? Genişletmek için tıkla... Bir hayvana ilgi duymuyorum nedense.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #10 Ben her yerde pandaemir31 yapıyorum. Çok komik görünüyor ama benim için çok özel bir anlamı var, seninki de öyle olmalı.
Ben her yerde pandaemir31 yapıyorum. Çok komik görünüyor ama benim için çok özel bir anlamı var, seninki de öyle olmalı.