Vallahi kaç günden beri arıyorum. Bu Youtuberlar nasıl buluyor anlamadım.Söylenmesi kolay olmalı kesinlikle. Anlamlı felan olması gerektiğini düşünmüyorum.
Vallaha bende bilmiyorum ama genellikle fak ettiğim bir şey var 2 ve 3 heceli isimler anlamsız kelimlere olsa bile söylenmesi kolay ve hoş geliyor 2 hece bul birleştir mesela.Vallahi kaç günden beri arıyorum. Bu Youtuberlar nasıl buluyor anlamadım.![]()
Bende bilgisayarlara ilgi duyuyorum. O yüzden bulamadım. BabaProBilgisayarcıCCC diyor arkadaşlarım dalga geçmek için.Hocam sizi tanitmali.
Mesela ben sahinlere ilgi duydugum icin her nick adimda "kartal" ya da "falcon" kelimelerini kullaniyorum.
Bende bilgisayarlara ilgi duyuyorum. O yüzden bulamadım. BabaProBilgisayarcıCCC diyor arkadaşlarım dalga geçmek için.
Veya hangi mistik hayvana?Bende bilgisayarlara ilgi duyuyorum. O yüzden bulamadım. BabaProBilgisayarcıCCC diyor arkadaşlarım dalga geçmek için.
Bir hayvana ilgi duymuyorum nedense.MythPegasus
Hangi hayvana ilginiz var?
Veya hangi mistik hayvana?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.