Her zaman başarısız olmak

Sevgili bulduğunda veya vücudunu iyi hale getirdiğinde değil kendin için bir şeyler yapıp kendini mutlu ettiğinde başarılı olursun. Bu tarz şeyleri düşünmek yerine kendini geliştirmeye eğlenmeye nasıl mutluysan öyle olmasına bakmalısın.

Umutsuz vaka olduğuma üzülsem daha iyi. Hiçbir ilerleme katetmiyorum.

İşe yaramadı. Kitap okurken bile beynimin içi shitpost oluyor. Odaklanamıyorum.

Ailenle konuş evde o zaman ya da arkadaşlarınla takıl ne dersin.

Hayır.

Keşke tek öyle olsa.
Ders çalıştım sınav netlerim artsın diye, daha da düştü.
İhanete uğradım.
Her çabaladığımda daha da battım.

Ders konusunda uygun ortamın var mı ders çalışmak için çalışırken başka bir şey düşünüyor musun odaklanıyor musun gerçekten? İhanet konusunda hayatın gerçeği herkes ihanete uğrar bende uğradım normal bir şey ihanete uğrayacaksın akıllanacaksın ve senin kendini böyle ezmen sadece kendine zarar vermene sebep olur biraz öz güvenli ol kendini topla her şeyi hakkını vererek yap illaki çaban iyi şekilde sonuçlanacaktır.

Az kitap oku ozaman dostum ne diyebiliriz yani

Kitap okumakla her şey düzelmez. Kitap şifa dağıtmaz. Her şey kafa da biter. Düşünce yapısı her zaman aynı kalırsa isterse bir kütüphane dolusu kitap okusun fayda etmez.

Kendim kısa özet:

Şu shitposta da ara ver biraz ciddiyet kazan bence.
Ciddiyim. Sisifoz'dan gerçekten farkım yok. Her başardım dediğimde kendimi aynı yerde buluyorum. Bunu ne zaman çevreme göstersem shitpost sanıyor ama gerçekten bu resim beni temsil ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…