Az kitap oku ozaman dostum ne diyebiliriz yaniİki türlü de edemiyorum. Bir kere elde etmeyi geç. İletişim yoksunuyum. Hiçbir insanla doğru dürüst konuşamıyorum.
Az kitap oku ozaman dostum ne diyebiliriz yaniİki türlü de edemiyorum. Bir kere elde etmeyi geç. İletişim yoksunuyum. Hiçbir insanla doğru dürüst konuşamıyorum.
Umutsuz vaka olduğuma üzülsem daha iyi. Hiçbir ilerleme katetmiyorum.Başarı vizyonun kızları etkilemekse başarısızlığına değil, düşünce yapına üzül.
İşe yaramadı. Kitap okurken bile beynimin içi shitpost oluyor. Odaklanamıyorum.Az kitap oku ozaman dostum ne diyebiliriz yani
KatılıyorumBaşarı vizyonun kızları etkilemekse başarısızlığına değil, düşünce yapına üzül.
Selam. Bugün sizlere her şeye çabalamasına rağmen sürekli kaybeden, sürekli üzülen, başardım dedikten 1 saniye sonra her şeyini kaybeden kendimden bahsedeceğim.
Umutsuz vakanın direk vücut bulmuş haliyim. Ne kadar çabalarsam çabalayım, kendimi düzeltemiyorum. Ne zaman bir kız sevsem sürekli kaybediyorum. Bugün bir kez daha reddedildim ve artık sabrım taştı. Ben sisifoz falan mıyım arkadaş? Ne zaman çabalasam tam olacak iken kaybediyorum. 6 aydır spor yapmama rağmen bir tane kız etkilemeyi başaramadım ve büyük ihtimalle hiçbir zaman olmayacak.
Sevgili bulamadığınızda, kendinizi başarısız gördüğünüzde, halinizden memnun değilseniz benim gibi aptal, umutsuz vaka olmadığınızı hatırlayın.
Umutsuz vaka olduğuma üzülsem daha iyi. Hiçbir ilerleme katetmiyorum.
İşe yaramadı. Kitap okurken bile beynimin içi shitpost oluyor. Odaklanamıyorum.
Hayır.
Keşke tek öyle olsa.
Ders çalıştım sınav netlerim artsın diye, daha da düştü.
İhanete uğradım.
Her çabaladığımda daha da battım.
Az kitap oku ozaman dostum ne diyebiliriz yani
Kendim kısa özet:Ders konusunda uygun ortamın var mı ders çalışmak için çalışırken başka bir şey düşünüyor musun odaklanıyor musun gerçekten? İhanet konusunda hayatın gerçeği herkes ihanete uğrar bende uğradım normal bir şey ihanete uğrayacaksın akıllanacaksın ve senin kendini böyle ezmen sadece kendine zarar vermene sebep olur biraz öz güvenli ol kendini topla her şeyi hakkını vererek yap illaki çaban iyi şekilde sonuçlanacaktır.
Kendim kısa özet:
Eki Görüntüle 2110108
Ciddiyim. Sisifoz'dan gerçekten farkım yok. Her başardım dediğimde kendimi aynı yerde buluyorum. Bunu ne zaman çevreme göstersem shitpost sanıyor ama gerçekten bu resim beni temsil ediyor.Şu shitposta da ara ver biraz ciddiyet kazan bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.