.Herad Dosyası Virüsü

webtab

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Bir gün bilgisayarı açtım hard diskimden oyun açacağım ama bütün dosyalar. Herad dosyası olmuş ve açılmıyor. Araştırmama rağmen net bir şey bulamadım yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wannacry'ın akrabasıymış bu, insanların dosyalarını şifreleyip açmak için para istiyor yani. Bilinmedik yerlerden dosya indirip açtığınız oldu mu hiç? İlk bulduğum çözüm linkini atıp işi daha da çözülmez hale getirmek istemiyorum, kesin çözümü bilen biri yardımcı olacaktır.

Bu sitede muhtemelen bir şeyler yazıyor. Ancak ben bakmadım siteye, bilgim de yok. Bakarsan belki çözüm bulabilirsin ama güvenli mi bilmiyorum.

https://www.google.com/url?sa=t&sou...mware (+.Herad File Recovery) - Virus Removal

AV kullanmamanın zararları
Toplum olarak, "aman ben iş adamının oğlu muyum?", "Aman, başbakanın evladı mıyım?" "Bana bir şey olmaz" "Dünyada kaç milyar insan varken kabak benim başıma mı patlayacak?" "Format atarım geçer" zihniyetinin sonuçları bunlar

Eski bir PC kullaniyorum ve AV kullanma durumunda bilgisayar asiri yavasliyor. Hafif bir AV'de bulamadim ki. Hepsi hayvan gibi RAM ve islemci tuketiyor. Ama arada sirada bilgisayarimi Adwcleaner ile temizliyorum.

Eski bir PC kullaniyorum ve AV kullanma durumunda bilgisayar asiri yavasliyor. Hafif bir AV'de bulamadim ki. Hepsi hayvan gibi RAM ve islemci tuketiyor. Ama arada sirada bilgisayarimi Adwcleaner ile temizliyorum.
Bahaneden başka bir şey değil söylediğiniz. Bir sürü konuda cevapladık bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…