.Herad Dosyası Virüsü

webtab

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Bir gün bilgisayarı açtım hard diskimden oyun açacağım ama bütün dosyalar. Herad dosyası olmuş ve açılmıyor. Araştırmama rağmen net bir şey bulamadım yardım eder misiniz?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Wannacry'ın akrabasıymış bu, insanların dosyalarını şifreleyip açmak için para istiyor yani. Bilinmedik yerlerden dosya indirip açtığınız oldu mu hiç? İlk bulduğum çözüm linkini atıp işi daha da çözülmez hale getirmek istemiyorum, kesin çözümü bilen biri yardımcı olacaktır.

Bu sitede muhtemelen bir şeyler yazıyor. Ancak ben bakmadım siteye, bilgim de yok. Bakarsan belki çözüm bulabilirsin ama güvenli mi bilmiyorum.

https://www.google.com/url?sa=t&sou...mware (+.Herad File Recovery) - Virus Removal

STOP ransomwarenin yeni varyantı bu, konuyu takipte kalın çözülenler arasında sizin uzantınız ve kimliğiniz de yer alınca araç ile çözebilirsiniz:

AV kullanmamanın zararları :)
Toplum olarak, "aman ben iş adamının oğlu muyum?", "Aman, başbakanın evladı mıyım?" "Bana bir şey olmaz" "Dünyada kaç milyar insan varken kabak benim başıma mı patlayacak?" "Format atarım geçer" zihniyetinin sonuçları bunlar :)

AV kullanmamanın zararları :)
Toplum olarak, "aman ben iş adamının oğlu muyum?", "Aman, başbakanın evladı mıyım?" "Bana bir şey olmaz" "Dünyada kaç milyar insan varken kabak benim başıma mı patlayacak?" "Format atarım geçer" zihniyetinin sonuçları bunlar :)
Eski bir PC kullaniyorum ve AV kullanma durumunda bilgisayar asiri yavasliyor. Hafif bir AV'de bulamadim ki. Hepsi hayvan gibi RAM ve islemci tuketiyor. Ama arada sirada bilgisayarimi Adwcleaner ile temizliyorum.

Eski bir PC kullaniyorum ve AV kullanma durumunda bilgisayar asiri yavasliyor. Hafif bir AV'de bulamadim ki. Hepsi hayvan gibi RAM ve islemci tuketiyor. Ama arada sirada bilgisayarimi Adwcleaner ile temizliyorum.
Bahaneden başka bir şey değil söylediğiniz. Bir sürü konuda cevapladık bu durumu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı