Siteden siteye göre değişir de sınav esnasında arka planda yaptıklarınızı kontrol edebilmek için izin istemesi gerekiyor. O izni vermediğiniz sürece arka planda yaptıklarınızı takip edemezler de bazı sitelerde sınav sekmesinden çıkarsanız bir süre sonra sınavınız iptal olabiliyor. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek.
Hayır, izin istemediği sürece arka planda yaptığınız işlemleri takip edemezler. Özel hayatın gizliliğinin ihlaline girer ve yasal olarak da suçtur. Sınava girerken "Arka planda yaptığınız işlemleri izliyoruz" gibi bir yazıya onay vermediyseniz eğer izleyemezler.
Kaliteli bir siteyse, siteyi arka plana attığınızı kaydedebiliyor. Yani siteyi yan sekmeye falan aldığınızı. Uygulamaysa ve azıcık uğraşıldıysa yine anlaşılabilir.
Benim dediğim izin istemelik durum değil. Siz sitedeyseniz ve başka bir siteye geçerseniz sadece sınav sitesinden çıktığınızı anlayabiliyor.Hocam bu site ebaya çok benziyor.
Hocam ama izin falan istemediler.
Anlıyorum da EBA'ya benzese ne olacak ki?
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKEYani EBA bile olsa izinsiz izleyemezler mi?
Anlıyorum da EBA'ya benzese ne olacak ki?
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam?Yani EBA bile olsa izinsiz izleyemezler mi?
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
Hocam yani devletin kendi sitesi bile izin istemeden izleyemez mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.