viBritanni Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Herhangi bir oyunu açınca sanki tüm internetim oyuna gidiyor, diğer uygulamalara giden interneti kısıtlıyor.
Herhangi bir oyunu açınca sanki tüm internetim oyuna gidiyor, diğer uygulamalara giden interneti kısıtlıyor.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 8 Temmuz 2023 #2 viBritanni dedi: Herhangi bir oyunu açınca sanki tüm internetim oyuna gidiyor, diğer uygulamalara giden interneti kısıtlıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç Mbps paket kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
viBritanni dedi: Herhangi bir oyunu açınca sanki tüm internetim oyuna gidiyor, diğer uygulamalara giden interneti kısıtlıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç Mbps paket kullanıyorsunuz?
KS KS viBritanni Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 İnternet hızımla hiç alakası yok bilgisayardan bir ayar. viBritanni dedi: İnternet hızımla hiç alakası yok bilgisayardan bir ayar. Genişletmek için tıkla... Ama söyliyim yine de türknetin 1000 mbps Artı 0 Eksi
İnternet hızımla hiç alakası yok bilgisayardan bir ayar. viBritanni dedi: İnternet hızımla hiç alakası yok bilgisayardan bir ayar. Genişletmek için tıkla... Ama söyliyim yine de türknetin 1000 mbps