Herhangi Bir RGB Ledi Anakart Uyumlu Yapmak

Graphic Designer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Bilgisayara taktığım ledleri anakart üzerinden kontrol edebilmek istiyorum (Aura Sync, RGB Fusion vs. desteği olmayan ledler için). İnternette bir videoya rastladım. Corsair HD120 fanın ledlerini anakart üzerinden kontrol edebilmek için LED'leri söküp yerine RGB herhangi bir LED takıp lehim ile anakart bağlantı kablosunu yapıyordu. Böyle bir şey yapabilir miyim? Misal Aigo fanları bu şekilde bir modifikasyonla Aura Sync ile kontrol edebilir miyim? Anlayan biri varsa tarif edebilir mi?

Not: Hazır ledler satılıyor biliyorum burada amacım eldekini değerlendirmek. 50 cm'lik bir led için 90₺ vermek de istemiyorum açıkçası: Akasa Vegas MB RGB

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lehim anakarta değil RGB led üzerine olacak. Sorunun özeti led üzerine 4 pin kablo bağlasam anakart üzerinden kontrol sağlayabilir miyim. (Led'in anakart uyumu olmasa dahi. Aura Sync, RGB Fusion, vs.)
Konu güncel.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı