Herhangi bir ruh hastalığım olabilir mi?

Bildiğim kadarıyla bu tarz ruhsal problemlerde psikiyatriste gidilmelidir.

İşte her neyse adı ona gitmiştim ikisinede psikolog diyorum da ben saçma sapan sorular sırf zaman geçsinde öbür seansa kalsın cebimiz coşsun kafasında çoğu. Ben fazla kilolarım için gitmiştim gerçi bundan dolayı değildi.

Temizlik konusunda bir çoğumuz içinde bulunduğumuz süreçte aynıyız. Bilinç altımızda sürekli tedbirli olmak var. Bu durumun dozunu kaçırmamak sizin elinizde.
En zor şeyi yapmışsınız yani durumun farkına varmışsınız. Genelde bu durum inkar edilir.
Hezeyanlar yaşadığımızı belirtmişsiniz ve bu durum maalesef normal değil. PROFESYONEL bir yardım almanız sizin ve çevrenizdekiler adına en sağlıklı seçim olacaktır.
Psikologlardan korkmayın. Yaşınız daha küçük onlar size sorular sormadan sizi tanıyamaz ve aslında sizi tanımak gibi niyetleri de yok. Sizden olay örüntüsü isteyerek ve bazı kilit sorular sorarak sizin aklınıza gelmeyen bilgilere sahip olurlar.

13. Hahahaha emojilerini görmeye başladım.
Küçümsencek bir şey değil bu fakat bir şey daha merak ettim. Eğer çok dizi veya film izliyorsanız karakterlerden etkilenmiş olabilirsiniz. Eğer değilse bu benim tabirimce çocuk olduğun için kaynaklı. Büyüdüğünde arkana geri dönüp baktığında anlarsın çünkü benim başıma senin kadar olmasada başıma bu tür şeyler geldi.

Söyledikleriniz çok ciddi profesyonel yardım almanızı öneririm buralarda çözülebilecek bir problem değil.

Temizlik konusunda bir çoğumuz içinde bulunduğumuz süreçte aynıyız. Bilinç altımızda sürekli tedbirli olmak var. Bu durumun dozunu kaçırmamak sizin elinizde.
Keşke ne çeşit bir temizlikten bahsettiğimi söyleyebilsem. Anlatmam imkansız, büyük ihtimal herkes kusmaya falan gider. Yani kısacası pek virüs ile alakalı bir durum değill.

Kendimi buldum sende günde 6 ilaç alıyorum Allah şifa versin okb olabilir benim şizofrenliğe gidiyor önlem alıyoruz.

Keşke ne çeşit bir temizlikten bahsettiğimi söyleyebilsem. Anlatmam imkansız, büyük ihtimal herkes kusmaya falan gider. Yani kısacası pek virüs ile alakalı bir durum değill.
Tabiki haklısınız özeliniz her yerde bahsedilmez. Bunda ayıp ya da rencide bir durum yok. Hepimiz birer insanız, robot değil. Et kemik ve elektrik ile var oluyoruz Sanki bir ara gidip iki sohbet etmenin bir zararı dokunmaz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…