Herhangi bir sesi piano ile çalmak

Berkay Gür

Kilopat
Makaleler
30
Yer
İstanbul
Aşağıdaki videodaki gibi yapmak istiyorum. Yapan kişiye hangi programı kullanıyorsun dedim FL Studio 12 dedi.
3 Gündür uğraşıyorum hala yapamadım. Bunun gibi daha kolay program varmı acaba?
Yapmak istediğim şey 23.saniyede başlıyor. Sesi pianoya aktararak güzel bir şey çalıyor. Tabi benim pianom yok programın zaten kendi pianosu var anlayan biliyordur. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında cevabın bir kısmı videoda gizli. Öncelikle kullanmak istediğiniz sesi kesip biçmeniz gerekiyor. Bu işlem bittikten sonra o sesi wav formatında bir yere kaydedin. Daha sonra sürükleyip FL Studio'da channel rack bölümüne bırakın. Son olarak da bu ses dosyasına sağ tıklayıp "piano roll" e basmanız yeterli. Artık sizin onu çalmanızı bekliyor. :)

Aslında cevabın bir kısmı videoda gizli. Öncelikle kullanmak istediğiniz sesi kesip biçmeniz gerekiyor. Bu işlem bittikten sonra o sesi wav formatında bir yere kaydedin. Daha sonra sürükleyip FL Studio'da channel rack bölümüne bırakın. Son olarak da bu ses dosyasına sağ tıklayıp "piano roll" e basmanız yeterli. Artık sizin onu çalmanızı bekliyor. :)
Dediğiniz gibi yaptım fakat pianoda çalarken bastığım bütün tuşlar aynı sesi çıkarıyor. Bunu nasıl çözebilirim acaba? Teşekkürler.

Tek tek anlatmaya üşendim, hem görerek daha iyi öğreneceğini düşünüyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı