AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #91 Az önce raporladım. Ama konuyu kapatamıyorlarmış. Daha kaç mesaj olacak bu. 20. sayfaya erişebilecek miyiz?
Az önce raporladım. Ama konuyu kapatamıyorlarmış. Daha kaç mesaj olacak bu. 20. sayfaya erişebilecek miyiz?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #92 AxiBorea dedi: Az önce raporladım. Ama konuyu kapatamıyorlarmış. Daha kaç mesaj olacak bu. 20. sayfaya erişebilecek miyiz? Genişletmek için tıkla... Bence sizin mesajınızı alıntılayan moderatörlerden biri, o yüzden kapatmıyorlar.
AxiBorea dedi: Az önce raporladım. Ama konuyu kapatamıyorlarmış. Daha kaç mesaj olacak bu. 20. sayfaya erişebilecek miyiz? Genişletmek için tıkla... Bence sizin mesajınızı alıntılayan moderatörlerden biri, o yüzden kapatmıyorlar.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #93 Anlaşıldı. Bana şu an tuzak kuruluyor ya da bana karşı bir plan kurulmuş.