AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #81 The Tribal Chief dedi: @AxiBorea cevapları baştan sona okudum; anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Bu mesajı alıntılayanın hemen açıklaması gerek. 6 yada 8 Kasımda neden bunu yapmış anlayamadım hala.
The Tribal Chief dedi: @AxiBorea cevapları baştan sona okudum; anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Bu mesajı alıntılayanın hemen açıklaması gerek. 6 yada 8 Kasımda neden bunu yapmış anlayamadım hala.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #82 AxiBorea dedi: Sen miydin yoksa benim mesajımı alıntılayan? Genişletmek için tıkla... Hocam bendim kusura bakmayın hemen geri çekiliyorum.
AxiBorea dedi: Sen miydin yoksa benim mesajımı alıntılayan? Genişletmek için tıkla... Hocam bendim kusura bakmayın hemen geri çekiliyorum.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #83 walter wick dedi: Hocam bendim kusura bakmayın hemen geri çekiliyorum. Genişletmek için tıkla... Şakadır umarım.
walter wick dedi: Hocam bendim kusura bakmayın hemen geri çekiliyorum. Genişletmek için tıkla... Şakadır umarım.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #84 Damıtıcı hocam.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #85 Okurken mahalleyi ayağa kaldırdım gülmekten, hocam bir duş alıp gelin isterseniz.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #86 ArthurMorgan33 dedi: Okurken mahalleyi ayağa kaldırdım gülmekten, hocam bir duş alıp gelin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yıkandım ben. Tertemiz oldum.
ArthurMorgan33 dedi: Okurken mahalleyi ayağa kaldırdım gülmekten, hocam bir duş alıp gelin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yıkandım ben. Tertemiz oldum.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #87 AxiBorea dedi: Yıkandım ben. Tertemiz oldum. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun hocam, yeni kıyafetler için hastaneye gidin derim, orada bir baksınlar size.
AxiBorea dedi: Yıkandım ben. Tertemiz oldum. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun hocam, yeni kıyafetler için hastaneye gidin derim, orada bir baksınlar size.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #88 ArthurMorgan33 dedi: Afiyet olsun hocam, yeni kıyafetler için hastaneye gidin derim, orada bir baksınlar size. Genişletmek için tıkla... Yok ben iyiyim. @walter wick gerçekten sen kefallah nickli birisi misin yoksa?
ArthurMorgan33 dedi: Afiyet olsun hocam, yeni kıyafetler için hastaneye gidin derim, orada bir baksınlar size. Genişletmek için tıkla... Yok ben iyiyim. @walter wick gerçekten sen kefallah nickli birisi misin yoksa?
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 16 Ekim 2022 #89 Tam ne demek istediğinizi anlamadım ama benim de macOS hakkında yazdığım içerikleri izinsiz kopyala yapıştır yapmışlar. Hala da duruyor forumlarında arkadaşların.
Tam ne demek istediğinizi anlamadım ama benim de macOS hakkında yazdığım içerikleri izinsiz kopyala yapıştır yapmışlar. Hala da duruyor forumlarında arkadaşların.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 16 Ekim 2022 #90 Konuyu baştan sona okudum beynim gaz bulutuna dönüşüp uçtu.