Herhangi bir startup Disk'i yok

serrez361

Centipat
Herkese merhabalar,
Yaklaşık bir hafta önce ikinci el Mac mini mid 2010 satın aldım. Satıcı cihazda herhangi bir özelinin kalmaması için işletim sistemi dahil her şeyi silmiş. Bu nedenle startup disk listesi hep boş gözüküyor hiçbir şekilde OS X yükleyemiyorum. (ALT tuşuna basılı tutarak başlattığımda da startup Manager'da görmüyor.) Her türlü boş gözüküyor. NVRAM resetledim, SMC resetledim, Terminal üzerinden tarihi düzelttim, Recovery mode, internet Recovery mode (kablolu/kablosuz) denedim. Disk izlencesini üzerinden diskleri sistem görüyor (HDD, Boot USB, OS X Base). OS X Base System haricindeki diskler üzerinde silme/onarma/doğrulama gibi işlemleri yapabiliyorum. Cihaz için sıfır SSD almıştım bugün onu da taktım. Problemsiz bir şekilde disk izlencesi üzerinden ayarlamalarını da yapabildim. Ama sorun hala devam ediyor. Apple discussions bölümünden de bu durumu aynı şekilde izah ettim gelen ilk cevap "varsa cihazla birlikte gelen gri CD ile kurulum yapın veya OS X Snow Leopard'ın orijinal DVD'si ile kurulum yapın bu daha iyi olur." Oldu.
Konu ile ilgili bilgili kimseler varsa yardımcı olur musunuz lütfen. Bir haftadır uğraşıyorum ne yaptıysam işin içinden çıkamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı