Herhangi bir stüdyoya gidip ücretli bir şekilde kayıt alınabilir mi?

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır RAP müzik için samplelar hazırlayıp sözler yazıyorum. Evde kayıt imkanım yok mikrofon iyi değil ses kartı iyi değil vs. Belirli bir ücret karşılığında kayıt alabiliyor muyuz herhangi bir stüdyoda? Anlatabildim mi bilmiyorum ama cevaplarınız bekliyorum.
Not: İzmir Buca'da oturuyorum, 15 yaşındayım.

Stüdyolar bunun içindir 🙃

Bir tane bırakıyorum İzmir içi araştırırsın diye düşünüyorum.

Stüdyolar bunun içindir [emoji854]

Bir tane bırakıyorum İzmir içi araştırırsın diye düşünüyorum.

Teşekkürler [emoji846],mix mastering olayını onlar yapıyor sanırsam, bu konularda bilgili değilim de anlatırsanız güzel olur[emoji3]

Evet alabilirsin hatta mixer sayesinde daha kaliteli kayıtlar yapabilirsin. Arkadaşlarım baya gidiyorlardı gitar, bateri falan kayıt alıyorlardı. Biz de stüdyo sahibiyle işler nasıl gidiyor muhabbeti yapıp çay içiyorduk🤣

Evet alabilirsin hatta mixer sayesinde daha kaliteli kayıtlar yapabilirsin. Arkadaşlarım baya gidiyorlardı gitar, bateri falan kayıt alıyorlardı. Biz de stüdyo sahibiyle işler nasıl gidiyor muhabbeti yapıp çay içiyorduk[emoji1787]
Teşekkürler [emoji846]

İzmir Buca içinde güzel stüdyolar bilenler yazarsa sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı