Herhangi bir tarayıcıya girince GPU ve CPU kullanımı %100 oluyor

Daha fazla  
Geçenlerde hileli bir dosya indirdim ondan sonra Kaspersky ve HitmanPro tarzı avler bilgisayarda virüs buldu onları sildim ve sadece tarayıcıya girince CPU ve arada GPU kullanımı %100 oluyor oyun falan oynarken herhangi gibi bir sıkıntı olmuyor ama Opera Google gibi tarayıcılara girdiğimde CPU kullanımı %100 oluyor az önce Hitman Pro ve Malwarebytes ile de tarattım ve virüs olmadığını söylediler.

Tarayıcıları kaldırıp tekrar yükleyin.

Şimdi yapacağım hocam Kaspersky ile dün taradığımda trojan var deyip yanında silinmesi mümkün değil yazıyordu sonra Hitman Pro ile falan tarama yaptığımda onlarda buldu ve sildi şimdi Kaspersky ile tarayınca tehdit yok diyor kafam epey karıştı oyun performansı falan çok iyi ama bilgisayarın Forza 5'te virüs yokken de 80FPS alıyordum şimdi şüphelendiğim taktirde de 80FPS alıyorum genel olarak hızı falanda iyi sadece tarayıcılara girince öyle yapıyor şimdi Google ve Opera'yı silip bir daha deneyeceğim.

Tarayıcıları kaldırıp tekrar yükleyin.

Denedim hocam sorun hala devam ediyor.

Son düzenleme:
Denemek için Opera dedim hocam hepsinde oluyor Google hiçbir şey yapmıyorken bile%95 falan.

1683883150178.png

Denemek için Opera dedim hocam hepsinde oluyor Google hiçbir şey yapmıyorken bile%95 falan.

Eki Görüntüle 1776033

Chrome'da çok fazla sekme açık, virüs mü yedin?

Eki Görüntüle 1776033

Görev yöneticisinde görünen Chrome'un detaylarını açıp tekrar ekran görüntüsü gönderir misin?

Büyük ihtamalle hocam.

Görev yöneticisinde sadece tarayıcı yazıyor hocam arkada sekme açık olmamasına rağmen işlemci bayağı kullanıyor bayağı kaliteli virüs programlarından tarama yaptım hepsi virüs buldu ama sildiler fakat sorun hala bu şekilde.

Büyük ihtamalle hocam.

Görev yöneticisinde sadece tarayıcı yazıyor hocam arkada sekme açık olmamasına rağmen işlemci bayağı kullanıyor bayağı kaliteli virüs programlarından tarama yaptım hepsi virüs buldu ama sildiler fakat sorun hala bu şekilde.

Chrome'un en solunda ">" var ona basıp en çok güç tüketen işleme sağ tıklayıp görevi sonlandır.

Muhtemel seçenek virüs gibi duruyor ama malwarebytes bulamadı diyorsun.

Chrome'un en solunda ">" var ona basıp en çok güç tüketen işleme sağ tıklayıp görevi sonlandır.

Muhtemel seçenek virüs gibi duruyor ama Malwarebytes bulamadı diyorsun.

Bulda ama sildi fakat sorun devam ediyor format atsam kalkar mı hocam bu virüs tehlikeli midir oyunlarda falan FPS düşüşü yok sadece tarayıcılar bu şekilde.

Bulda ama sildi fakat sorun devam ediyor format atsam kalkar mı hocam bu virüs tehlikeli midir oyunlarda falan FPS düşüşü yok sadece tarayıcılar bu şekilde.

Virüsün her türlüsü zararlıdır ama emin olmadan format atmanı tavsiye etmiyorum. Belki arkada mining yapıyordur bir de Chrome açıkken virüs taraması yapmayı dene, benden çözüm bu kadar :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı