Çözüldü Herhangi bir uygulama açıldığında CPU kullanımı %100 oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

D0HA

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster ABRA A5 V15.8
Ekran kartı
GTX 1650 Ti
İşlemci
i7 10750H
Gün geçmiyor ki başka bir sorunla karşılaşmayalım. Başlıkta da gördüğünüz üzere işlemcim herhangi bir uygulama açtığımda %100 oluyor ve çok fazla kasıyor. O uygulamayı kapattıktan sonra ise düşüyor fakat bir işlem yapmamla yine yükseliyor, hatta bazen bilgisayar tam donuyor mecbur tamamen kapatıp açmam gerekiyor. Virüsten şüpheleniyordum fakat tüm aramaları yaptım (Windows'un kendi virüs aramasını yaptım başka bir program indirmedim.) Bir sonuç çıkmadı, şu an ise dün yaptığım Windows güncellemesinden sonra olduğunu düşünüyorum. Çok kafa yoran bir şey, yapmam gereken bir şey var mıdır? Yazarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Reis biraz geç görmüşüm fakat temiz USB'den format attıktan sonra düzelmişti, ekstra bir şey yapmadım.

Reis biraz geç görmüşüm fakat temiz USB'den format attıktan sonra düzelmişti, ekstra bir şey yapmadım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…