Slayer25 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 250 Çözümler 1 20 Kasım 2022 #1 Administrator standarta çektim ve administrator için izin istiyor. İzinde böye gözüküyor güvenli moda girdiğim zaman ise ''fix resolution not supported by monitor'' hatasını alıyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2022
Administrator standarta çektim ve administrator için izin istiyor. İzinde böye gözüküyor güvenli moda girdiğim zaman ise ''fix resolution not supported by monitor'' hatasını alıyorum. Yardım eder misiniz?
Maylovaci Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 20 Kasım 2022 #2 Yanlış anladıysam düzeltin. İzin verdiniz daha önceden ve şimdi izini geri almak mı istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Slayer25 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 250 Çözümler 1 20 Kasım 2022 #3 Maylovaci dedi: Yanlış anladıysam düzeltin. İzin verdiniz daha önceden ve şimdi izini geri almak mı istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şöyle Control userpasswords2 çalıştırdan girdim oradan yönetici'den alıp standarda çektim ve bunu nasıl düzeltebilirim güvenli moda ise giremiyorum. Artı 0 Eksi
Maylovaci dedi: Yanlış anladıysam düzeltin. İzin verdiniz daha önceden ve şimdi izini geri almak mı istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şöyle Control userpasswords2 çalıştırdan girdim oradan yönetici'den alıp standarda çektim ve bunu nasıl düzeltebilirim güvenli moda ise giremiyorum.
Maylovaci Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 20 Kasım 2022 #4 Redirecting Cevabınız burada olması lazım. Artı 0 Eksi Çözüm