Görmezler ins dene bakalımBenim sigara vardı onu öğretmenler masasının altına yapıştırsak olur mu?
Allah'ım ne kadar masumca. Biz de işte telefon çalıp Vegas'a gidip Ege bölgesini atomik bir bomba ile küle çevirmeyi düşünüyorduk işte.Gelin tuvalete sı*mışlar
Allah'ım ne kadar masumca. Biz de işte telefon çalıp Vegas'a gidip Ege bölgesini atomik bir bomba ile küle çevirmeyi düşünüyorduk işte.
Bi tane cocukta vardı 3-4 tane hocalardan araklamış disipline gidecek bulursan al ondanÇakmağı olan var mı?
İşte bizim yapacağımız bu şey sonuncu olacak. Bu arada Adem Hoca'nın gizli kamerasına bakıyordum da çavuş iş başında sanırsam. Demiştik ya Ahmet disipline gidecek diye. Ahmet sanırım atılmamak için farklı bir yol seçmiş...Okulda yaşanabilecek her şey oldu daha ne olabilirdi diyorum.
Eee Na Na Nası-İşte bizim yapacağımız bu şey sonuncu olacak. Bu arada Adem Hoca'nın gizli kamerasına bakıyordum da çavuş iş başında sanırsam. Demiştik ya Ahmet disipline gidecek diye. Ahmet sanırım atılmamak için farklı bir yol seçmiş...
Allah'ım ne kadar masumca. Biz de işte telefon çalıp Vegas'a gidip Ege bölgesini atomik bir bomba ile küle çevirmeyi düşünüyorduk işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.