Herkes bilgisayarının kaç yıllık olduğunu yazsın

uguraktas05

Hectopat
Daha fazla  
Benim emektar bir pc var 10 yıllık. Maşallah'ı var. Arada emektara bakmıyorum değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dükkandaki dizüstümüz 8-9 yıl olmuştur herhalde. Şimdi kullandığım dizüstü ise 5 yıllık. Dükkandaki zamanında 1.500TL eden canavardı. Şimdi bir hurda.

Benim laptop 8. yılına giriyor , sistem toplamaya çalışıyorum diye hafiften dargın bu aralar bana

Şu anda kullandığım bilgisayar 1 yıllık bir diz üstü ama daha geçen ay emekli olan masa üstü bilgisayarım 6 yaşındaydı ve yerine henüz parçalarının tamamını almadığım bir masa üstü geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistemde 7. ayını doldurdu 1. yılında SSD yerine W10 ile ödüllendirmeyi düşünüyorum

Emektar masaüstünün yaşı 9 - 10 senelik şuan kutuya koydum derin uykuda. Dizüstü bilgisayarımda 3. senesini dolduruyor, 4.senesine girecek. Dizüstünün de birkaç senesi var emekliye ayrılmasına. Onuda derin uykuya ya da mezara gömeceğim.

10 yıllık bir Casper bilgisayarım var hani şu MSI N1996 anakartlı olan bilen vardır
onu hala ailem internet amaçlı kulanıyor arada bir bakımını yapıyorum ekran kartını, psu sunu, işlemcisini ve Ram'i değiştirdim tıkır tıkır çalışıyor emektar
Sistemin özellikleri
Intel® Core™2 Duo Processor E6700 işlemci
MSI N1996 v2 anakart
4GB 667MHz Ram
Asus GTS450 Ekran kartı
350W psu
1 TB seagate 7200Rpm HDD
LG süper multi 24x DVD sürücü

kasa hala aynı yamuldu gitti hala kullanıyoruz bide CPU soğutucuyu değiştirdim bakırlı bir soğutucu aldım eskisi Kırılmış'tı nasıl bir yetenekle kırdıysak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…