Herkes Bir Forum Üyesini Özetlesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@MF son ban bükücü!
@Jira seveni çok, nefret edenleri de çok diyorlar bu üye hakkında. Ortası yok bu adamın. Ya kendinden bezdiriyor insanları ya da kendine öyle bir bağlıyor ki ansızın akıllara Jira'yı getiriyor insanlar, mutlu oluyorlar. Ahaha seviyorum sizi. :)

Forumun en prestijli üyesi olduğunuz için olabilir 🤔;

1598171321586.png
 
Ben bir arkadaşımı daha yazayım. Kendisi şeker bir arkadaştır. Zaten resmi ünlü Tsubasa karakteri şeker duvar. Kendisi AIDA64 programında uzmandır. Umarım gömülü olan RAM'ler için çözüm bulur. Bu değerli arkadaşım @helvaci.
 
@Jira hakkında yaptığım uzun çalışmalar sonucu. Adının Utku (bu kısmı unuttum öyle hatırlıyorum ad yanlış olabilir.) olduğunu, bir havayolu şirketinde inen ve boşaltılan uçakların tekrar uçması için hazırlayan bir teknisyen ya da orada kıdemli bir görevli olduğu, ailesine maddi durumları iyi veya kötü olması fark etmeksizin çalışıp yardımcı olduğu (lise), hayalinin pilotluk olduğu ama hala saptayamadığımız bir sebepten dolayı olmadığını saptadık. Şu an ciddi bir ilişkisi var, onu da kaybetmeyiz umarım. Adım Ankara, benim her yere kolum uzanır.
 
İsim vermiyorum. Kendisi Pilot. Kim acaba? 🤔 🤔 🤔
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı