Herkes dertlerini yazsın

Hocam düşününce cidden buldum. Çok teşekkür ediyorum. Her ne kadar sıkıntıyı söküp atamayacak olsam da kaynağı bulmak bir yerden başlamaktır.

Pek sıkıntı olmaz başka anlatılanların yanında da. 5 aydan beri birini unutmaya çalışıyorum. Çok şükür konu açmadım.

Hocam düşününce cidden buldum. Çok teşekkür ediyorum. Her ne kadar sıkıntıyı söküp atamayacak olsam da kaynağı bulmak bir yerden başlamaktır.

Bir anda söküp atamazsınız zaten. Eğer kimseye anlatmak istemediğiniz bir şeyse kağıda yazmak işe yarıyor

"Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar paylaştıkça azalır." bu yüzden herkes dertlerini yazsın, çözüm üretelim.

Allah'a inanmıyorum. Ailem bilmiyor ve ramazanda oruç tutmayacağımı söylemek istiyorum şimdiden beynimi kurcalıyor bunlar. Öff.

Üniversitedeyim,param var,yakışıklı olduğumu düşünüyorum (çevremdeki herkes öyle düşünüyor),boy 190 ve kaslıyım ama arkadaş edinemiyorum herkes davranışımı soğuk buluyor ama normal davrandığımı düşünüyorum bu yüzden kimseyle iletişim kuramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…