Herkes sınıftan gitmemi söylüyor

Dayılanman durumu daha kötü yapar gidip onlarla düzgünce konuş neden böyle yapıyorsunuz aramızı düzeltelim sorun istemiyorum gibisinden tınlamıyorlarsa rahatsız olacağın şeyler yapıyorlarsa idareye gidip durumu anlat ailen gelsin sorunu o şekilde çözün hiç biri işe yaramıyorsa sınıf veya okul değişikliği yapabilirsin

Nerede oturuyorsunuz? Bize anlattığınızı ailenize anlatıp okul yönetimine bildirmeniz gerek. Benim bulunduğum lise gibi bir şey ise atılırlar. Aksi takdirde, dövün.

Abi yaşı büyük yaptım ki forumdan atılmayayım diye. Profil fotosunu da kardeşimin maili o yüzünden öyle.

15. 2006'lıyım.
Her neyse, ailen ile müdüre gidin gerekli işlemi yapar diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönem sonuna kadar dayan sonra okul değiştir rahatına bak gittiğin yerdede böyle kendini ezdirme.

Her neyse, ailen ile müdüre gidin gerekli işlemi yapar diye düşünüyorum.
Çocuğun her sınıfta tanıdığı birisi var yani sınıf değiştirmek çözüm olmaz zannetmiyorum abi ama nasıl yapacağımı da bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yalan söylediğin bana abi demenden anlaşılıyor beni tanımıyorsun bile nereden senin abin oluyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…