gamerkral15
Hectopat
- Katılım
- 29 Eylül 2021
- Mesajlar
- 1.230
Hocam yanlış anlamayın ama yaşınız nasıl 27 oluyor 10.cu sınıfa gidiyorsanız?
Trol bence
Hocam yanlış anlamayın ama yaşınız nasıl 27 oluyor 10.cu sınıfa gidiyorsanız?
10. sınıf ve gittiğim hiçbir yerde mutlu degilim![]()
Bakacağım abi inşallah bir şey olmaz.Bir yerini kırarsa senden çok onun başı yanar, bu kadar korkmana gerek yok. Ama bu kadar tehlikede hissediyorsan sende tanıdık, akraba falan birilerini çağır okula, yalnız olmadığını göster. Bu tipler korkar kalabalıktan.
Abi profil fotoğrafı Gmail'den dolayı öyle kardeşimin maili oyun hesabı bağlı 27 yaşında olduğunu göstermesi ise yaşımı büyük göstermek atılmayayım diye.10. sınıf demesi gram inandırıcı gelmedi profil fotoğrafı sayesinde.
Abi konu troll değil ciddi ve 10. sınıfım meslek lisesi.Konunun troll olduğunu arkadaşın verdiği cevaplardan anlamanız lazımdı bence.
Abi keşke yerimde olsan vallahi çıtın çıkmaz tüm sınıf onun sözünden çıkmıyor.Sana dayılanıyorsa bir abi tavsiyesi sende 2x dayılan. Ezdirirsen başta kendini daha çok başına üşüşürler.
Profil fotosu neden öyle biliyor musun abi Gmail bağlı ve kardeşimin maili oyun hesabına bağlı o yüzden konu troll değil gerçek.Açıkçası 10. sınıf olduğuna hiç inanmadım. Olaylar daha çok yeni 5 veya 6. sınıf gibi. Ve profil fotosu sıkıntılı.
Abi keşke yerimde olsan vallahi çıtın çıkmaz tüm sınıf onun sözünden çıkmıyor.
Profil fotosu neden öyle biliyor musun abi Gmail bağlı ve kardeşimin maili oyun hesabına bağlı o yüzden konu trol değil gerçek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.