Herkes sınıftan gitmemi söylüyor

Dönem sonuna kadar dayan sonra okul değiştir rahatına bak gittiğin yerdede böyle kendini ezdirme.
Hani yeni geldim bir de sınıfı bilmiyorum sürekli haksız olan birisiyim haklı olsam bile ve vücudum çok zayıf onlar beni döve döve öldürebilir bile.
Yalan söylediğin bana abi demenden anlaşılıyor beni tanımıyorsun bile nereden senin abin oluyorum?
Belki yaşınız büyük saygımdan dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hani yeni geldim bir de sınıfı bilmiyorum sürekli haksız olan birisiyim haklı olsam bile ve vücüdüm cok zayıf onlar beni döve döve öldürebilir bile.

Belki yaşınız büyük saygımdan dolayı.

Bu forumun yarısı 20 yaşından küçük zaten. "hocam" demeniz daha doğru olur.

Bu forumun yarısı 20 yaşından küçük zaten. "hocam" demeniz daha doğru olur.

Tamam hocam o zaman peki.
Konu ciddi yani 15 yaşındayım gerçekten profil fotosu ise Gmail kardeşimin oyun hesabına bağlı bu yüzden. Sizce yarın ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür tipler nasıl 10. sınıfa kadar gelebilmiş acaba? Eğer geçen sene okul olsaydı eminim ki hepsi 9'da elenecekti.
Haklısınız. 8. sınıftayım ve böyle tipler yok doğru düzgün. Lisede hiç olmaz umarım.

Sizde yapmasaydınız de bir şey yaparlarsa tekrar veli grubuna yazdır bu şekilde döngüye sok işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…