Merhaba Technopat ailesi, bir site yapmak istiyorum. Site herkese farklı hesaplar verecek. (Minecraft Premium Origin gibi) araya da link.tl koyup maliyetini çıkarmak istiyorum lakin herkese farklı bir hesap veren sistemi nasıl kuracağımı bilmiyorum.
Bunun için sade bir fikirden ziyade fazlasıyla deneyim ve bilgiye ihtiyacınız var. Göle bir taş atıp dağ olmasını beklemekten farkı yok şuan da söylediğinizin. Önce projeyi tasarlayın ardından aşama aşama ilerleyin. Genel tavsiye vermem gerekirse önce ne yapacağınıza karar verin. Neye ihtiyacım var? Ne yaparsam ilerlerim? gibi soruların cevaplarını arayın. Bol bol araştırma da yapacaklar listenizin başlarında olsun.
Hayır https://freealts.pw/ gibi bir site ama hesapların çoğunu plati.ru da alıcam.O hesapları nasıl otomatik olarak dağıtıcam onu soruyorum
İndex dosyalarım linklerim herşeyim hazır zaten son aşama olarak bunu nasıl yapıcağımı yada ne yazarak aratacağımı bulamadım. Zaten burdan almak istediğim tamamen nasıl yapacağımı öğrenmek değil.
diğinizin. Önce projeyi tasarlayın ardından aşama aşama ilerleyin. Genel tavsiye vermem gerekirse önce ne yapacağınıza karar verin. Neye ihtiyacım var? Ne yaparsam ilerlerim? gibi soruların cevaplarını arayın. Bol bol araştırma da yapacaklar listenizin başlarında olsun.