enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 23 Temmuz 2020 #11 Bu arada kimseye etiket bildirimi gitmemiş olabilir. Sizlere tavsiyem konuya mesaj olarak ekleyin etiketleri.
Bu arada kimseye etiket bildirimi gitmemiş olabilir. Sizlere tavsiyem konuya mesaj olarak ekleyin etiketleri.
T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.160 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 23 Temmuz 2020 #12 enes.wtp dedi: Teşekkür ederiz de neden yani? Bir anda bırakmalar çok kötü oluyor, ben de biraz bırakayım dedim ve moderatör olarak geri döndüm. Ben ortalama 5 saat falan bırakmıştım zaten Sen de öyle olursun umarım. Genişletmek için tıkla... Bi' gidip, yemek yiyip dönmek oluyor o. Bence şimdiden dönüş partisini hazırlayalım (umarım).
enes.wtp dedi: Teşekkür ederiz de neden yani? Bir anda bırakmalar çok kötü oluyor, ben de biraz bırakayım dedim ve moderatör olarak geri döndüm. Ben ortalama 5 saat falan bırakmıştım zaten Sen de öyle olursun umarım. Genişletmek için tıkla... Bi' gidip, yemek yiyip dönmek oluyor o. Bence şimdiden dönüş partisini hazırlayalım (umarım).
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 23 Temmuz 2020 #13 Daha yeni gelmiştin nereye gidiyorsun yahu?
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #14 Geri gelecekmiş elveda yazmayın ağlayacağım şimdi.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Temmuz 2020 #15 zKEBAB dedi: (İnşallah fazla etiketten konu kapanmaz.) Sosyal'i birden bırakma kararı aldım. Öncelikle çok iyi bilgiler kaptığım ve güzel sohbetlerinden dolayı başta @Kerem00 olmak üzere @illedelinux @cengover_ekin @Arsenik @Dengesiz Kokarca @User not found @184424 @Linux Oyunda @Staj Yapan Donanımcı @Enes3078 @Murat5038 @Karamurselee @AlgoritMa @Cruslan @Motionless IN White @Samotne Ciasteczka @Jira @painkiller @Vavien. @acv @Vaas Montenegro @MotoruCalinanGaspçı @Clarence Morrow @292469 @Akif9748 @Beypazarı Maden Suyu @TéQ10 @Pokemon Ferhat @Adambey @Yararsız Üye @Tibrikci @Asrın_Tek @345291 @yika38 @Furkaninkosesi @TheYOLA @Elektrikci_Hasan @Alpha Centauri @Yener K. @Ribozom @passat @Sanch @261538 @Kayseri Mantısı @GreatestOfAlltimes @Polat_Alemdar @Merthella @myswagnotusual @296822 @350070 @Silinen üye @akiyorm @TheShelt @kerobey @HABAR @222744 @301230 @Furkan_D @Serendipity @TerabyteForever @unnamedington @Caner Uncu @Domocibu @Onur Altuğ Sever @Paveloyd @277662 @Perceival @Agresifrhyme @Bazinga Physicist @Lyrinx @Willem Flakkomenstein @Silinen üye @26318 @Megaton @detista @UBerk @Ellie Williams @bilinçli pars @kebabwaffe @Dovahkiin Dragonborn @Neverchanges @Furkan17TR @f3turan @Webcam kullanan insan @286313'e ve unuttuğum güzel insanlara sohbetlerinden ve verdikleri güzel bilgiler için teşekkür ediyorum. Yetkili Ekipten @24099 @claus @enes.wtp @Mithat Berhan @Tim @SideWinder başta olmak üzere tüm yönetim ekibine teşekkür ediyorum. Forum yönetmek kolay değil. Arkamda bunları bırakıyorum umarım birilerine yardımcı olur. Lojistik dersleri Linux Konular Önerdiğim Filmler - Technopat Sosyal Önerdiğim diziler - Technopat Sosyal [Rehber] Yer İmlerini Başka Tarayıcıya Aktarma - Technopat Sosyal Herkese çok teşekkürler, güzel günler geçirdim. Genişletmek için tıkla... Lafı bile olmaz da. Bak ya, insan bir konuya bakar da öyle gider. Direkt açmış gitmiş. Allah Allah. Niye gidiyorsunuz beyefendi? Üzüldüm.
zKEBAB dedi: (İnşallah fazla etiketten konu kapanmaz.) Sosyal'i birden bırakma kararı aldım. Öncelikle çok iyi bilgiler kaptığım ve güzel sohbetlerinden dolayı başta @Kerem00 olmak üzere @illedelinux @cengover_ekin @Arsenik @Dengesiz Kokarca @User not found @184424 @Linux Oyunda @Staj Yapan Donanımcı @Enes3078 @Murat5038 @Karamurselee @AlgoritMa @Cruslan @Motionless IN White @Samotne Ciasteczka @Jira @painkiller @Vavien. @acv @Vaas Montenegro @MotoruCalinanGaspçı @Clarence Morrow @292469 @Akif9748 @Beypazarı Maden Suyu @TéQ10 @Pokemon Ferhat @Adambey @Yararsız Üye @Tibrikci @Asrın_Tek @345291 @yika38 @Furkaninkosesi @TheYOLA @Elektrikci_Hasan @Alpha Centauri @Yener K. @Ribozom @passat @Sanch @261538 @Kayseri Mantısı @GreatestOfAlltimes @Polat_Alemdar @Merthella @myswagnotusual @296822 @350070 @Silinen üye @akiyorm @TheShelt @kerobey @HABAR @222744 @301230 @Furkan_D @Serendipity @TerabyteForever @unnamedington @Caner Uncu @Domocibu @Onur Altuğ Sever @Paveloyd @277662 @Perceival @Agresifrhyme @Bazinga Physicist @Lyrinx @Willem Flakkomenstein @Silinen üye @26318 @Megaton @detista @UBerk @Ellie Williams @bilinçli pars @kebabwaffe @Dovahkiin Dragonborn @Neverchanges @Furkan17TR @f3turan @Webcam kullanan insan @286313'e ve unuttuğum güzel insanlara sohbetlerinden ve verdikleri güzel bilgiler için teşekkür ediyorum. Yetkili Ekipten @24099 @claus @enes.wtp @Mithat Berhan @Tim @SideWinder başta olmak üzere tüm yönetim ekibine teşekkür ediyorum. Forum yönetmek kolay değil. Arkamda bunları bırakıyorum umarım birilerine yardımcı olur. Lojistik dersleri Linux Konular Önerdiğim Filmler - Technopat Sosyal Önerdiğim diziler - Technopat Sosyal [Rehber] Yer İmlerini Başka Tarayıcıya Aktarma - Technopat Sosyal Herkese çok teşekkürler, güzel günler geçirdim. Genişletmek için tıkla... Lafı bile olmaz da. Bak ya, insan bir konuya bakar da öyle gider. Direkt açmış gitmiş. Allah Allah. Niye gidiyorsunuz beyefendi? Üzüldüm.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Temmuz 2020 #16 zKEBAB dedi: Biraz sinirliyim 1-2 aya dönüş yapacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... Oh bu bari biraz sevindirdi
zKEBAB dedi: Biraz sinirliyim 1-2 aya dönüş yapacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... Oh bu bari biraz sevindirdi
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 23 Temmuz 2020 #17 zKEBAB dedi: Biraz sinirliyim 1-2 aya dönüş yapacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... Bak bu sevindirdi.
zKEBAB dedi: Biraz sinirliyim 1-2 aya dönüş yapacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... Bak bu sevindirdi.
Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 23 Temmuz 2020 #18 Ricalar
HolxY LaBraus Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2020 #19 Tanımıyorum ama ben de ayrılmanı istemiyorum. .
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 23 Temmuz 2020 #20 zKEBAB dedi: Biraz sinirliyim 1-2 aya dönüş yapacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... Senin kararın bir şey diyemeyiz fakat forumu terk etmek için geçerli bir sebep değil bana göre. Yine de görüşmek üzere.
zKEBAB dedi: Biraz sinirliyim 1-2 aya dönüş yapacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... Senin kararın bir şey diyemeyiz fakat forumu terk etmek için geçerli bir sebep değil bana göre. Yine de görüşmek üzere.