Herkesi sahte sanmak

Hocam peki neden oluyor neden aklıma takıldı yoksa siz hepiniz insansınız değil mi?
İnsanız. Buradaki herkes insan. Kimse sahte değil. Hepimiz bilgisayar başından size düşünerek cevaplar yazıyoruz.
Allah bizi imtihan için yarattı. Hiçbirimiz sahte değiliz. Sizin için de yaratılmadık yani.

Sizinde böyle düşündüğünüz oluyor mu?

Sizin de böyle düşündüğünüz oluyor mu?
Hayır. Yıllar önce düşünüp 10-15 saniye sonra kendi kendime gülüp hayatıma devam ederdim. "Ya sahte olsalardı" diye düşünürdüm. Tabii ciddi ciddi düşünmezdim. Sahte değiliz, rahat olun.

Selamlar. Arkadaşlar ben herkesi sahte sanıyorum. Açıklamak gerekirse, sadece ben gerçek insanım diğerleri başka bir şey. Kafam alt üst oldu bu bir hastalık mıdır nasıl çözebilirim?

Aynısı oluyor sanki tüm dünya bana oyun oynuyor ve gerçekleri bilmemem gerekiyormuş gibi. Hatta belki de bu bile bir oyundur.

Siz insansınız değil mi? Böyle düşünen kişilerde var.
Bu tür düşünceleri çoğu insan hayatı boyunca birkaç kez düşünür. Bu tür düşünceler aslında birazda dini bir konuya girer. İnandığınız dine göre bu soruyu cevaplayabilirsiniz, eğer inandığınız bir din yoksa hiçliğe bağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hayır. Yıllar önce düşünüp 10-15 saniye sonra kendi kendime gülüp hayatıma devam ederdim. "ya sahte olsalardı" diye düşünürdüm. Tabii ciddi ciddi düşünmezdim. Sahte değiliz, rahat olun.

Bende düşünüyorum bazen sonra unutuyorum. Ama bence ben arkamı döndüğüm zaman arkamdaki textureler yüklenmiyor NPC'ler konuşmuyor

Selamlar. Arkadaşlar ben herkesi sahte sanıyorum. Açıklamak gerekirse, sadece ben gerçek insanım diğerleri başka bir şey. Kafam alt üst oldu bu bir hastalık mıdır nasıl çözebilirim?

Bana göre de sen sahtesin. O zaman kendin gerçek olmuyorsun.

Yıl olmuş 8000 yeni doğmuşum. Beni sınamak için 2004 yılında doğan bir çocuğun simülasyonunda yaşıyorum. Herkes sahte bir gün uyanacağım ve bunlar sınavdı simülasyondu eğitim içindi. İşte gerçek hayat bu deyip beni bu çakma avatar simülasyonundan uyaracaklar. Bayağı bende böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…