Herkesi sahte sanmak

Yoksa sahte insanlar bana anlamam için böyle mi diyorsunuz (!)

Hocam şunu düşünün. Biz hepimiz sahte olsakta olmasakta bunun sizi değiştiren bir yanı yok. Yani şu ana kadar sıkıntısız bir şekilde yaşam sürdünüz. Sahte olup olmamamız bir şey değiştirmez. Sahte olduğumuzu anlasanız bile bir şey değişmeyecek.

Selamlar. Arkadaşlar ben herkesi sahte sanıyorum. Açıklamak gerekirse, sadece ben gerçek insanım diğerleri başka bir şey. Kafam alt üst oldu bu bir hastalık mıdır nasıl çözebilirim?
Sana gerçek dünyadan sesleniyorum! Sen Matrix'teki gibi sahte bir simülasyondasın, diğer herkes NPC. Uyan ve gerçek evrene dön.

Selamlar. Arkadaşlar ben herkesi sahte sanıyorum. Açıklamak gerekirse, sadece ben gerçek insanım diğerleri başka bir şey. Kafam alt üst oldu bu bir hastalık mıdır nasıl çözebilirim?

Ben de bazen sen ve diğerleri dahil sahte olduğunuzu düşünüyorum. :) belki de beni gerçek olduğunuza inandırmaya çalışıyorsunuz? Haha neyse eskiden bende bu düşünceler hakkında uzun süre kafa yorardım sonradan işim gücüm artınca düşünmemeye başladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı