Herkesin Elinde iPhone Olması?

Mazlov'un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre bu kişi ilk 2 basamağı geçmiştir ki böyle bir harcama yapmış. Parayı emeğiyle kazandıysa nasıl harcayacağı tamamen kişiyi ilgilendirir. Eleştiri yapmak kesinlikle 2. ve 3. kişilere düşmüyor. Herkes sınırlarını bilmeli diye düşünüyorum.

@16986 Yanlış düşünüyorsunuz. Ben 1080 Ti kullanıyorum. Şimdi sadece AAA oyunları mı oynamak zorundayım? Onu anlamıyorum.
Hayır onları oynamak zorunda değilsiniz, ama onları oynayamayıp sadece CS:GO veya LoL oynayan insan sayısı da bir hayli fazla. Onların gidip 2080 Ti alması mantıklı mı sizce? Tıpkı telefonu sadece konuşmak için kullanan birinin gidip oyuncu telefonu alması gibi bir şey işte.

Arkadaşlar burada kıstas ayağını yorganına göre uzatmak olmalı. Adam ailesinin yanında yaşıyordur, asgari ücretin büyük bölümünü onun taksitine yatırmayı göze alıyordur. Alır. Yada adam Emekli olunca cücük kadar aylık yetmeyecek diye, birikim yapabilir. Yani bunlar tercihe kalmış. Yapacak bir şey yok. Kimseye karışamayız. Zaten bir insan hesabını bilmiyorsa, ona bu saatten sonra bir şey öğretemezsiniz. Hesabını biliyor ona göre hareket ediyordur. Ayrıca herkesin elinde iphone var diyoruz ama ne kadar doğru. Bir habere göre yılda ülkemizde 20.000 iphone satılıyor. Siz hep iphonelara dikkat ediyorsunuz demek ki.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı