Merhaba 1 aydır Millenicom kullanıyorum ve son 1 haftadır akşam 6 gece 12 arası 6-9 arası olan pingim 50-60 arası oluyor. İstanbul silivride yaşıyorum. Son sokağa çıkma yasağı yüzünden yoğunluktan dolayı olur dediler. 20.00-20.30 arası millet yemeğini yerken ping düzeliyor. Daha sonra tekrar başlıyor. Bunu okuyan herkes hız testi yapıp ping değerini ve sağlayacısını paylaşabilir mi?
NetSpeed yetmiş beş MBPS internet kullanıyorum, şu an altyapı sorgusu yaptığımda on yedi MBPS desteklediği gözüküyor fakat altmış beş, yetmiş arasında alıyorum, beş on dakika öncesinde yirmi dört değerlerinde alıyordum. Genel bir problem bulunuyor bu akşam, yetmiş dördün altında düşmezdi internet hızım, ek olarak ping de yükseldi. Yakında çözerler diye düşünüyorum.
NetSpeed yetmiş beş Mbps internet kullanıyorum, şu an altyapı sorgusu yaptığımda on yedi Mbps desteklediği gözüküyor fakat altmış beş, yetmiş arasında alıyorum, beş on dakika öncesinde yirmi dört değerlerinde alıyordum. Genel bir problem bulunuyor bu akşam, yetmiş dördün altında düşmezdi internet hızım, ek olarak ping de yükseldi. Yakında çözerler diye düşünüyorum.
Mesajı yazdıktan maksimum yarım saat sonra internet hızım düzeldi. Sizin bölgedeki yoğunluğunuz ve altyapınız da bence bunun oluşması için birazcık etken olabilir.
Merhaba 1 aydır Millenicom kullanıyorum ve son 1 haftadır akşam 6 gece 12 arası 6-9 arası olan pingim 50-60 arası oluyor. İstanbul silivride yaşıyorum. Son sokağa çıkma yasağı yüzünden yoğunluktan dolayı olur dediler. 20.00-20.30 arası millet yemeğini yerken ping düzeliyor. Daha sonra tekrar başlıyor. Bunu okuyan herkes hız testi yapıp ping değerini ve sağlayacısını paylaşabilir mi?