Herkeste ping sorunu var mı?

Caner Karagöz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba 1 aydır Millenicom kullanıyorum ve son 1 haftadır akşam 6 gece 12 arası 6-9 arası olan pingim 50-60 arası oluyor. İstanbul silivride yaşıyorum. Son sokağa çıkma yasağı yüzünden yoğunluktan dolayı olur dediler. 20.00-20.30 arası millet yemeğini yerken ping düzeliyor. Daha sonra tekrar başlıyor. Bunu okuyan herkes hız testi yapıp ping değerini ve sağlayacısını paylaşabilir mi?

Testi laptopun Wi-Fi'ı ile yaptım, 12 ms, 51Mbps donwload, 6 Mbps upload. TürkTelekom Fiber
İstanbul/Beşiktaş konum.

NetSpeed yetmiş beş MBPS internet kullanıyorum, şu an altyapı sorgusu yaptığımda on yedi MBPS desteklediği gözüküyor fakat altmış beş, yetmiş arasında alıyorum, beş on dakika öncesinde yirmi dört değerlerinde alıyordum. Genel bir problem bulunuyor bu akşam, yetmiş dördün altında düşmezdi internet hızım, ek olarak ping de yükseldi. Yakında çözerler diye düşünüyorum.

Ben saat 6'ya kadar 48 Mbit download 8 Mbit upload 7 ping sabit alıyordum fakat yoğunluktan dolayı son 1 haftadır pingim 50 download 10-20 arasında.

Ben saat 6'ya kadar 48 Mbit download 8 Mbit upload 7 ping sabit alıyordum fakat yoğunluktan dolayı son 1 haftadır pingim 50 download 10-20 arasında.
Mesajı yazdıktan maksimum yarım saat sonra internet hızım düzeldi. Sizin bölgedeki yoğunluğunuz ve altyapınız da bence bunun oluşması için birazcık etken olabilir.

100 Mbit kullanıyorum aynı durumdan müzdaribim. Ailemden çok Millenicom'u arıyorum son 1.5 aydır.

Dosya Ekleri

• millenicom.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 38
TTNET'de hep var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…