Hero 5a-pch 4070 ile değiştirilip alınır mı?

AGI

Hectopat
Hero 5A-PCH hazır sistemdeki ekran kartını 4070 ile değiştirip almayı düşünüyorum. İşlemci olarak da 5600 düşündüm ama darboğaz olur mu emin olamadım. Olur diyen de var, olmaz diyen de. Monitör olarak muhtemelen 1080p alacağım ama 2K alma ihtimalim de var. 1080p olarak düşünürseniz daha iyi olur. Kasa, PSU, anakart, RAM, SSD, soğutucu gibi diğer parçalar hakkında bilgim yok. Ne yapmamı önerirsiniz?

Hero 5A-PCH hazır sistemdeki ekran kartını 4070 ile değiştirip almayı düşünüyorum. İşlemci olarak da 5600 düşündüm ama darboğaz olur mu emin olamadım. Olur diyen de var, olmaz diyen de. Monitör olarak muhtemelen 1080p alacağım ama 2K alma ihtimalim de var. 1080p olarak düşünürseniz daha iyi olur. Kasa, PSU, anakart, RAM, SSD, soğutucu gibi diğer parçalar hakkında bilgim yok. Ne yapmamı önerirsiniz?
1080p de olucaktir. 2K da azalir sorun cikarmaz.

Sogutucuyu cikartinca en ucuz 4070 "hazir" sistem. Alinabilir.

Sorun çıkarır mı peki? Yoksa sorun çıkarmayacak küçük bir darboğaz mı?

Soğutucuyu çıkarsam yeterli midir? Diğer parçalarda sorun var mı?

Sorun yok ama sogutucuyu cikartinca tekrar sogutucu almak gerekir 214 XT & 224 XTS. Yani size kalmis. Ben ucuzluk bakimindan soyledim.

Sorun çıkarır mı peki? Yoksa sorun çıkarmayacak küçük bir darboğaz mı?

Soğutucuyu çıkarsam yeterli midir? Diğer parçalarda sorun var mı?
Yani 4070 icin 1080p de min. Islemci R7 5800x3D veya R5 7600. testlere gore R5 5600 vs R5 7600 arasinda 40-60 fps var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
4070'te 20 30 fps farkedicektir.

Sistemi aldın mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı